Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010

επιτέλους βγηκαααααα :)

 

DSC00297

(όσο μπορείς να καταλάβεις…μέσα σε αυτό το τούνελ ήταν το μπαράκι γαματο)

 

ΟΟΟΟΟοοο  ΝΑΙ  αποχωρίστηκα την σπήλια-σπίτι μου και βγήκα!!! Καλά άλλη αίσθησης…Πέταξα την μοριακη και πήγα για ποτάκι…αι στο καλό μούχλιασα!!!

Δεν άντεχα άλλο, είχα να βγω από τα γενέθλια της Κάλι…διάβασμα διάβασμα διάβασμα διάβασμα σωστή αμοιβάδα έγινα , με μια μικρή διάφορα χωρίς ψευδοποδία (ε , εγώ το λέω μετάλλαξη DNA)

Τι καλά , κανόνισα με την Ίρις να πάμε στο φεστιβάλ a la cite και θα ναι γαματα!!! Τελειώνει κι εκείνη αργά με την εξεταστική και λέμε με το που τελειώσει να το κάψουμε….

 

DSC00298

(ο καθεδρικός, εκεί θα γίνει το φεστιβάλ, σήμερα πετυχαμε και τον ντελάλη, ο όποιος βγαίνει στο καμπαναριό και φωνάζει κάθε μέρα πως είστε  -και καλά σε όλη την πόλη- , και λέει και την ώρα…)

Επίσης , θέλω να την δείρω!!! Μα, ήμασταν με κάτι φίλους της και συνήθως όταν είναι μπροστά ντρέπομαι να μιλήσω γαλλικά και όλο με πείραζε... Αν και το σκοπό της τον πέτυχε…λάλησα! Μετά δεν μπορούσε να με σταματήσει…χα! Της έχω πει , ντρέπομαι να μιλώ μπροστά σου en francais γιατί το παλιό ελβετάκι μιλά γαματα (μην ξεχνάμε πως είναι μίση ελβετίδα και μίση ελληνίδα, Ουστ! χαχαχα )… ποιος να την συναγωνιστεί? μου λες? το πα κι αυτό και μου φύγε…ουφ!

 

Κανονίσαμε και τα διαδικαστικά περίπου, μιας και θα μείνει σπίτι μου, όσο θα λείπω Ελλάδα, ήταν δυνατόν να μην της δώσω οδηγίες? Όχι! Άσε που την έψησα χοντρά το Σεπτέμβρη να πάρουμε ένα αμάξι και να πάμε Γάλλια Ιταλία και Βαρκελώνη…θα ναι…                          Γ Α Μ Α Τ Α !!!

ΟΟΟοοο με φλερτάρει άσχημα εκείνο , να εκείνο το κόκκινο βιβλιαράκι? (τι βιβλιαράκι…1590 σελίδες μόνο καλεεεε, από τις οποίες έχω κάνει μόνο τις 560)

 

DSC00301

(μα δεν είναι γλύκα? μου έρχεται να το σκίσω γκρρρ )

 

πάω να περάσω καλά με τις Τ-tubule μεμβράνες μου…και το DNA, πφφφφ…!

statler

 

ps. έμειναν 10 μέρες και μετααααα

Ελλαδααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα :) mpoum!

7 σχόλια:

Statler ή Waldorf είπε...

ντιν,νταν,ντον!βγήκες ρε!!μπράβο!!!ευτυχώς που έχεις κι εκεί άτομα να σε ξεκουνάνε!!άντε πολύ χαίρομαι!

waldorf

Υ.Γ. 10 μέρεεεεεεεεεεεεεεεες!!!!!!!:D:D

Ανώνυμος είπε...

Hahah kairos eitan re....ela min ntrepese apo oti mou milises emena gallika.milas telia...nananana zile3e ego pleon den davazooooo ka8omai ;)

H xara sou gia tin ellada 3eperna akoma kai ta sinora tou blog sou...(gia na do olo auto to aaaaaaa prepei na metakiniso tin selida...xaxaxa)

LthIX

amalthia είπε...

εγώ που δεν βγαίνω και ας μην έχω διάβασμα? ενω τον καιρό που είχα λύσαγα να βγω!

άντε καλή αρχή!!και στα δικά μας!αχαχαχαχα

Vipera Lebetina είπε...

Χα! Αμοιβάδα! Σίγουρα τότε τρέφεσαι και με ψευδοπόδια!
Γαλλία; Ιταλία; ΚΑΙ Βαρκελώνη; Γαμάτα δεν λες τίποτα!
The Cell γράφει; Μπλιαξ! Και μόνο ακούγοντας πόσο έχεις διαβάσει ανατριχιάζω!

Statler ή Waldorf είπε...

amalthia: αμαν κι εσυ? καλοκαιριατικο και δεν βγαινεις? ντροπη!!!

vipera lebetina: εμ, τι να κανω βρε, εμενα μου αρεσει...αλλαααα δυστυχως καλοκαιριατικο ποιος διαβαζει?

εξαλλου βιολογια ηταν και θα ειναι το κολλημα μου...

ναι το ταξιδι αν γινει τελικα θα ναι super!!!!

statler

Coffeemug είπε...

εγώ έχω πάθει κάτι σαν μετάλλαξη. Από εκεί που δεν έβαζα κώλο μέσα, τώρα εδώ και 2 βδομάδες δεν ξέρω που είναι η εξώπορτα. Δεν ανησυχώ όμως γιατί πόσο να κρατήσει πια!

Statler ή Waldorf είπε...

coffeemug: ποπο πρωινη κι εσυ?
μμμ, κοιτα κι εγω με το που πατω το ποδι μου Αθηνα...εξωπορτα τι ειναι? δεν θα ξερω καν τι ειναι η πορτα...! :)εμ, δεν την παλευω αλλοοοο!!!