Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010

καλοκαίρι….

Summer Λοιπόν είναι πάρα πολύ ωραίο να κάνεις διακοπές και να μένεις σπίτι σου all alone..!γυρίζω στο σπίτι μου από τη θάλασσα και δεν με νοιάζει αν δεν πλύνω το μαγιό μου,αν έκανα μπάνιο και άφησα νερά ή αν κάηκα και έχω γίνει σαν παντζάρι..κανείς δεν θα μου πει τίποτα!!ντουζάκι για να φύγει το αλάτι,ενυδατική στους καμένους ώμους μου,ρούχα φαρδιά και αράζω στο μπαλκόνι..ησυχίααααα…τέλειο?κάθομαι λοιπόν λίγο κι απολαμβάνω αυτή την ωραία μοναξιά και μετά βγαίνω..κοιμάμαι αλλού,γυρίζω την άλλη μέρα αργά και γενικά κάνω τη ζωή μου χωρίς κανείς να ασχολείται με αυτό!:)κάνω λοιπόν διακοπές στο σπίτι μου και είναι τέλειο!

σήμερα τέλειωσα το συμμάζεμα του σπιτιού μου,που το είχα παρατήσει μέσα στην εξεταστική..ήρθε στα ίσα του το σπιτάκι μου και πολύ το χάρηκα,αν και κουράστηκα γιατί τώρα δεν μου βγάζει ένταση λόγω ακαταστασίας!

λοιπόν μικρή σήμερα σκεφτόμουν πως κι εγώ θέλω να γυρίσω στο Ηράκλειο αλλά μόνο για να δω ξανά τα μέρη που έχουν αναμνήσεις,να κάνω βολτίτσα στην πόλη,να δω εσάς και όσους μου έχουν λείψει εκεί κάτω και γενικά είναι αυτό το οικείο που με τραβάει πίσω..κι όμως κι αυτό με απωθεί…δεν ξέρω,είναι και κάτι αρνητικό που έχει η πόλη μας…θέλεις η ανοργανωσιά της,οι Κρητίκαροι που κυκλοφορούν κι αναρωτιέσαι από που το έσκασαν,η υγρασία,το λιμάνι που φοβάσαι μην πιτσιλιστείς και πάθεις τίποτα..δεν ξέρω…ίσως είναι που ένας τόπος τόσο οικείος έχει να σου προσφέρει αρνητικές μνήμες εξίσου με τις θετικές…τι να πω..!πάντως όπως και να’ χει νομίζω ότι 20 μέρες τον Αύγουστο είναι υπεραρκετές ώστε να περάσω καλά και να φύγω όταν θα έχω αρχίσει να το χρειάζομαι…!

ααχ!άντε να βρεθούμε όλες μαζί!διακοπούλες are coming!!!!!:D για την ώρα πάω να κοιμηθώ στο συμμαζεμένο και ήσυχο δωματιάκι μου!;)

 

the_end

φιλιά, waldorf

3 σχόλια:

Statler ή Waldorf είπε...

Eιπαμε παρηγορια στον αρρωστο...σους! Ζηλευω!!! Αν και θα κατσω κι εγω λιγο σπιτακι μου, μιας και τλεειωνει η εξεταστικη στις 7/7 και κατεβαινω Ελλαδα στις 11/7...

Σκεψου μονο Ενοδια και Φιξ!!! ΑΑΑΑΑααααα! Ξεχασα...επεισα Θανο να παει διακοπες την μανα μου,μεταφραση...θα το καψουμε στο σπιτι μου!!! Θυμασαι? Αχ, ''ηδονιζομαι'' χαχαχα...αντε αντε

Επ, βαλε αντηλιακο μην κατεβω Βολο και σε κανω εγω κοκκινη απο το ξυλο...ειπαμε δεν εχουμε τους δικους μας απο πανω μας μην ειμαστε ομως και οτι να ναι (μην πεις για μενα ξερω οτι δεν προσεχω καθολου μα καθολου τον εαυτο μου, ξερεις οτι τα λεω για να τα ακουω κι εγω!)

Να σε πωωωω...! Μετρας? 20 μερες εμειναν ΦΤΟΥ! Ξελευθεριαααα λαλαλαλαλαλαλλλααλλαλαλαλαλ επ περιμενω πλακατ στο αεροδρομιο!!! Και μην μου κανεις παλι καμια εκπληξη πεθανες...δεν θα παθαινω εγω καρδιακα επειδη με πειραζεις...γυφτακη!!!

σμουτς υπναρου μου!
μιαλμε αυριο

statler

amalthia είπε...

Ναι και εγώ κάνω διακοπές σπίτι μου μόνη...αλλά μόνο τις κυριακές..τις υπόλοιπες κάνω την εργαζόμενη!

Statler ή Waldorf είπε...

Amalthia, δεν πειράζει,διακοπές να'ναι κι ας είναι και με δουλειά ενδιάμεσα! σημασία έχει να περνάς καλά!πράγμα που σ'το εύχομαι!!:)

waldorf