Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

Παραλήρημα πρώτης τάξεως!

Ερωτευτηκααααα , ναι ερωτεύτηκα…! Εεεε είπαμε να του το πεις αλλά μην το κάνεις και βούκινο…! Σκάσε! Κι όμως να κρατώ τα συναισθήματα μου τόσο καιρό δεν ήταν ποτέ το φόρτε μου, τώρα τι με έπιασε δεν ξέρω! Γενικά είμαι ανίκανη να μου επιβληθώ όσον αφορά τα συναισθήματα μου ! (οποια κι αν είναι αυτά σαφώς). Αδιαφορώ λοιπόν, σε έχω ερωτευτεί και δεν με νοιάζει αν θα σαι Ρέθυμνο η Λωζάννη , με νοιάζει μόνο να μαι μαζί σου!!!!

Μετά απο το ευχάριστο διαφημιστικό μου διάλειμμα, θα γυρίσω για λίγο στην ανιαρή (!?!?!) μου καθημερινότητα…

Είμαι ακομαααα Ηράκλειο, η Waldorf έφυγε (φτου σου άκαρδη!) για Βόλο, η Α. και η τρελή μας κι αυτές στην πόλη που σπουδάζουν…15 / 9 επιστρέφω κι εγώ, άντε ανυπομονώ να ξεκινήσω τα μαθήματα να πωρωθώ και λίγο με την γενετική που θα κάνω φέτος στη βιολογία…περιττό να πω πως έχει βγει το εβδομαδιαίο πρόγραμμα και είναι μια…ζωγραφιά! Αλλά θα το δω θετικά!!! Βεβαία θα μου πεις πως μπορείς να το δεις θετικά αν κάθε δευτέρα έχεις 10 ώρες μάθημα , τρίτη 9 , τέταρτη 5 (πάει και έρχεται) την πέμπτη 11 και την παρασκευή 6 … Θα το παλέψω, έξαλλου ξαφνικά τώρα στις διακοπές κατάλαβα πως πάντα ήθελα να κάνω ερευνά so, σκάσε και κολυμπά…εργαστήριο δώσε μου και θα φέρω ράντζο να κοιμάμαι εκεί!

 

 

Ουφ, μονή λοιπόν στο Ηράκλειο φτου σας ξανά (!), σκέπτομαι να πάω να ηρεμίσω λίγο στους παππούδες μου να χω και τη θάλασσα να με έχουν και στα όπα όπα που με λατρεύουν και οι δυο…μιαααα χαρά, να δω και την θεια μου η όποια είναι γαματη και την αγαπώ πολύ! Την Κυριακή έρχεται και το αγοράκι απο Ρέθυμνο perfect!

Θα πάω και Ρεθυμνακι να δω και την τρελή ε, και το ‘’αγορακι’’ μου, και σιγά σιγά θα την κάνω για το σπιτάκι μου κι εγώ…! Με περιμένει και η παρέα επάνω…τελεια φτου φτου! Περίεργο συναίσθημα, καιρό είχα να νιώσω πως όλα είναι καλά! Το απολαμβάνω για όσο κρατήσει και το βουλώνω !

Θελω ο φετινος χρονος να ξεκινησει καλα…Να μην χασω κλασμα δευτερολεπτου απο την σχολη, να ξεκινησω σχεδιο και τρεξιμο (εαν υποψιαστω πως θα παρω πισω τα 10 κιλακια που εχασα, αυτοκτονω εδω και τωρα!) και να νιωθω πιο ασφαλης γιατι ο χρονος που περασε ηταν απο τους δυσκολοτερους μεχρι στιγμης…καινουργια χωρα, ζωη, φιλοι, συνηθειες…Μου εκανε καλο ομως, γιατι καταλαβα οτι εχω πολυ δυναμη μεσα μου και μπορω να καταφερω πολλα! Δεν εχω αναγκη κανενα περισσοτερο απο τον εαυτο μου, και οσο εγωιστικο κι αν ακουγεται τοσα χρονια ειχα την χειροτερη σχεση με μενα (και ακομα εχω κατι ψιλα) . Το παλευω και θα το παλευω, πρεπει καποια στιγμη να συμφιλιωθω και να με αγαπησω στο χερι μου ειναι! Επιτελους απο κακομαθημενο μοναχοπαιδι χωρισμενων γονιων, που ειχαν πεσει ολοι πανω του , αρχιζω να ξυπνω και να θελω να δημιουργησω αντισωματα!

Σε 20 μερες λοιπον, Λωζαννη … θα μου λειψει η Ελλαδα ναι θα μου λειψει η waldorf , το μαρουλακι μου (ετσι τον φωναζω, μην ακουσω σχολια πεθανατε) :p η τρελη , η Α. αλλααααααα, ξερω πολυ καλα πως οπως σας σκεφτομαι εγω ετσι και εσεις , εξαλλου οταν αξιζει κατι δεν χανεται! Θα μου ρθει και η waldorf ποιος τις χαρες μου, απο τωρα ξερω οτι το αεροδρομειο τη Γενευης θα παρει ζωη απο τις φωνες μου!

Λαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλλαλαλαλαλαλαλαλαλαλλαλαλαλαλαλαλαλα

Το μονο που στεναχωρει ειναι που στις 4 παααλι δεν θα σαι εδω…ηθελα τα γενεθλια μου να ναι με την οικογενεια που εχω διαλεξει εγω! Να θυμασαι (δες και παψε!) εισαι ενα απο τα πολυτιμοτερα πλασματα της ζωης μου (μην το τολμησεις και πεις θα μου περασει , πεθανες!) Σταματαω ομως τωρα…καλε γινομαι 20 τον αλλο μηνα…σαν χθες το θυμαμαι που ενιωθα΄’’μεγαλη’’ που ημουν 17 ! Ποτε περασαν 3 χρονια? Του χρονου βλακα θα κανονισω να μαι Βολο και την εβαψες, τουβλο! :)

 

 

αφιερωμενο!!!

σμουατσ!

σταλιν

7 σχόλια:

Δραπέτης είπε...

Καλά να περνάς! :)

amalthia είπε...

α μου αρέσει αυτό το ποστ..έχει αισιοδοξία!

σου πάει ο έρωτας ραπανάκι μου!!

Statler ή Waldorf είπε...

δραπετη: καλαααααα περναω μωρεεεε!

amalthia: λες? λες? χαιρομαιιιι...γιατι μου αρεσει και μενα και λεω να το κρατησω...! :)

stalin

next_day είπε...

για κάποιον λόγο ένιωθα ότι χοροπηδούσες όταν έγραφες την ανάρτηση!!! :))))))

Statler ή Waldorf είπε...

αμεεεε αμεεεε... εμαθα οτι το μαρουλι μου ερχεται την κυριακη να με δει και με εχει πιασει μιααααα χαρα...! Γενικα ειπα να σκεφτω θετικα (venea σωστα τα λεω?)

φιλιαααα
σταλιν

Γαμάει και Δέρνει είπε...

"Δεν εχω αναγκη κανενα περισσοτερο απο τον εαυτο μου, και οσο εγωιστικο κι αν ακουγεται τοσα χρονια ειχα την χειροτερη σχεση με μενα (και ακομα εχω κατι ψιλα)"

Αυτό μη το ξεχάσεις ποτέ. Και μη το χαρίσεις σε κανέναν...Ακούς;

Καλημέρα

Statler ή Waldorf είπε...

ακουω...και οσο περνα ο καιρος το νιωθω στο πετσι μου ολο και πιο πολυ!!!

σταλιν


(μεραααααα)