Κυριακή 25 Ιουλίου 2010

i wanna go somewhere only we know!

Απο που να αρχισω αραγε? Ειλικρινα δεν ξερω…Εαν κοιταξω προηγουμενες αναρτησεις θα φριξω. Ποτε αλλαξαν μεσα μου τοσα συναισθηματα?Χανομαι, νιωθω πως χανω πολλα…!

Πριν απο καιρο φανταζες ιδανικος, τωρα απλα σε απομυθοποιησα και πηγες στη θεση σου! Ανακουφηση μεν, αλλα και απογητευση για τα δακρυα μου, και την ενεργεια που καταναλωσα για να συνελθω απο τα καπριτσια σου! Η αληθεια να λεγεται, ανακουφιση ανακουφισηηη…Τοσο καιρο εκανα σαν…(αν υπηρχε μια πολυ σκληρη και ταπεινωτικη  λεξη θα την χρησιμοποιουσα) και τωρα που γυρισα, τσουπ τα δα ολα αλλιως, πραγματα που δεν με ενοχλουσαν πριν τωρα μου την δινουν. Το νευρικο μου συστημα δεν αντεχει και πολλα…Εξαλλου, αν δεν υπαρχει λιγη τρελα και ρισκο…δεν παω σε κανενα μοναστηρι καλυτερα? – ποσο λες να αντεξω εκει μεσα? -

Απο την αλλη , μικρη εσυ που εισαι μακρια…! Δεν μπορω το τηλεφωνο, ειμαι που ειμαι μουδιασμενη εχω και την Α. να με παιζει σα παιχνιδι οοοποτε της καπνισει (ξερω ξερω σε πρηζω, αλλα ρε waldorf αμα δεν το πω σε σενα που να το πω στο γειτονα?) … Δεν σου πα τιποτα οσον αφορα τα προχθεσινα γιατι ακομα οπως γραφω και παραπανω πασχιζω να θυμιθω,να σκεφτω, να αναρωτηθω τι αλλαξε? (οεο?). Εσυ οπως ακουγεσαι στο τηλεφωνο εισαι ‘’super dupper’’ η τοσο απομακρη που δεν εχω ορεξη να μιλησω, αμα θεωρεις πως σε πρηζω οκ…δεκτο και κατανοητο. Δεν μου παει γαμωτο το Ηρακλειο, ολο πισωγυρισματα κανω! (merde!)

Κατα τ’αλλα, απο μια ααααλλη οπτικη

Απο την Πεμπτη μονη σπιτι, ολοι εξω !!! Ουτε μια νυχτα μεσα (εκτος την πεμπτη) , το απολαμβανω μεν απλα πρεπει να βγαζω πρωτα την γκρινια της γκεσταπο απο το κεφαλι μου !!! Οι μερες περνουν γρηγορα ομως αντιστεκομαι, εχω βγαλει το ρολοι μου και δεν κοιταω ημερομηνιες ωρες και λεπτα…καιρος να χασω λιγο την αισθηση του χρονου!Αν και καλοκαιρακι, εχω μελαγχολησει λιγο αλλα θα μου περασει γρηγορα!!!

εαν δολοφονήσω την μανα μου θα μου φεεερνει κανεις τσιγαρα στη φυλακη?

ενα εχω να πω, τα νευρα παραμενουν, γνωστε αγνωστε λες να φταιει ο καφες?

 

 

απιστευτο κομματι!

παω για ποτακι μπας και ξεθολωσωωωω, φιλια!

στατλερ/σταλιν

8 σχόλια:

Я верю в Сталина είπε...

Το τραγουδάκι σούπερ!

Vangel Greko είπε...

Ψάξε μέσα σου το ΓΙΑΤΙ άλλαξε κάτι τόσο ξαφνικά και τόσο ολοκληρωτικά...

Και το Ηράκλειο ωραίο είναι αλλά όχι για πολύ...

Αν είναι έλα και μια βόλτα κατά Χανιά...

Οι γκόμενοι/γκόμενες είναι περαστικοί από τη ζωή μας οι φίλοι όμως όχι...

Ανώνυμος είπε...

Το Καλοκαίρι όλα αλλάζουν...

φρόντιζε να τα αλλάζεις κάθε Καλοκαίρι προς το καλύτερο!

φιλιά πολλά

Statler ή Waldorf είπε...

marco : το ξερα οτι θα σου αρεσει :p

vangel greko : σαφως το Ηρακλειο δεν ειναι για πολυ...για αυτο ψηνομαι να περασω μια βολτα απο Χανια :) καλε απο χανια εισαι?

coula: ναι μωρε το ξερω οτι πρεπει να αλλαζω προς το καλο , απλα μου ρθε μια καλοκαιρινη μελαγχολια...περαστικη ειναι οπως οι καλοκαιρινες μπορρες!

σταλιν/στατλερ

gnostosagnostos είπε...

ο καφες ειναι παντα ο ιδιος,εμεις του δινουμε γευση...

προχωρα και μην μασας...

amalthia είπε...

Τα καλύτερα μου έχουν υπάρξει αυτά που δεν είχα προγραμματίσει!

Σου ευχομαι όλο σου το καλοκαίρι να είναι έτσι! Ναι! Να υπάρχει και μια ελαφριά μελαγχολία... Καλό μας κάνει! Μας βάζει να σκεφτόμαστε (και αδυνατιζουμε χιχιχι) ...

Σε φιλώ!

amalthia είπε...

αχ αυτό πήγαινε στο crazy night!

Statler ή Waldorf είπε...

το καταλαβααααα...δεν πειραζειιι :)
το μηνυμα το πηρα!

φιλια πολλα
σταλιν