Τρίτη 6 Ιουλίου 2010

Τι να πω?

‘’Παίρνω μια φωτιά,ανάβω ένα τσιγάρο,σέρτικο,βαρύ…ζωή κι αν σε γουστάρω,σήμερα είμ`εδώ για αύριο τι να λέμε μα όχι και να κλαίμε’’…  

n832730611_5724134_9683

(παραδεισος μας , και η διαφυγη μας…η θαλασσα μας που λεω, εκει μεγαλωσα – οχι μεσα - )

Μερες τωρα κατι θελω να γραψω, κατι να πω, και δεν ξερω τι … ( μαρη πας καλα η σου σαλεψε τελειως ? ) Οι μερες πλεον ολο και λιγοστευουν , ερχομαι Ελλαδα , χαιρομαι ! Πηρα 3 βαθμους και οι τρεις και γαμω … (6 δεν ειναι ,  αλλα 4-5,5 κυμαινονται κατι πολυ καλο αν φανταστεις πως ειναι 6/6 το αριστα ) ΟΟΟοοο , ελεος με αυτη μου την γκρινια … παντα θελω κατι παραπανω , ηρεμισε γιατι μου την δινεις !

tu m’enerves !!! Hitaki παλιο εδω … ( αν και δεν ακουω τετοιου ειδους οιστιχοι του εχουν πλακα )

Ελλαδα ? Μμμμ , η τετραδα θα βρεθει … lalala , quel bonheur ,  αν και εμενα με νοιαζει να δω εσενα γιατι τις αλλες θα τις δω ετσι κι αλλιως Κρητη ! Aν και εχει να πεσει σαπιλα γιατι ειναι οι αλλες δυο … Η Α. ειναι σκατα , ‘’χωρισε’’ ( δεν ξερω και πως να το πω , γιατι αναθεμα κι αν ηταν σχεση αυτο ) , η Ε. κανει πισωγυρισματα και γινεται λιωμα . Τι σκατα ? Εγω γιατι ειμαι super dupper ,  κατι μου  βρωμα επαε ( κρητικο ? λιαξ ).  Αλλαξαμε θεσεις? Να με ειδοποιειτε αλλη φορα , ντροπη !!!  Εγω συνηθως ειμαι λιωμα και η τρελη παααντα καλα , ε και η Α. που και που . Ξυπνησες καλο μου? (λες?) Αναλαμπη μου ρθε . Απλα ΧΕΣΤΗΚΑ :) Δεν θα χαλασω εγω την ζαχαρενια μου για μικροτητες και βλακειες . – μην κοιτας δεξια κι αριστερα , εγω το λεω αυτο , οοχι μην αμφιβαλλεις  -

Η αποφαση παρθηκε και δεν αλλαζει , ο κοσμος να χαλασει! ΕΓΩ , εγω λεω , κατεβαινω Ελλαδα να κανω διακοπες και να περασω ΤΕΛΕΙΑ…! Οποιος δεν εχει ορεξη ,  τα κουβαδακια του και σε αλλη παραλια παρακαλω. Η δικη μου παραλια , ειναι χαρουμενη για το καλοκαιρι .  Οχι καλο μου, που  θα αναλωνομαι σε μαλακιες επειδη με βρηκες μικρη ( περιττο να σου πω μικρο το ματι σου )  και ειπες να κανεις την πλακα σου ? Χαχα, ξεχασες πως δεν ειμαι σα τα μικρα που ξερεις … αντε αντε να αραιωνουμε σιγα σιγα! Οπως λεει και ο ‘’συντεκνος’’ Ζερβουδακης ‘’τι κι αν δεν ειναι ο κοσμος οτι ονειρευτηκες, τι κι αν σε ντυνει παντα μ’ελπιδες ψευτικες?’’  Τι ? Εχω να φαω ακομα  ‘’σκατα’’ και για αυτο θα  μαζεψω δυναμεις !!!

Ελλαδαααααα…εκτος απο το τριπτυχο μπανακι-καφεδακι-ποτακι εχουμε κι αλλαααααα συναυλιες, θεατρα , εκθεσεις , μπλα μπλα μπλα οοοτι δεν εκανα στο δευτερο εξαμηνο θα το κανω maintenant !!!

Ξεκιναμε με συναυλιες, το προγραμμα εχει τα εξης:

( να ζηλεψουν καποιοι καποιοι )

- 14 Ιουλη Δεληβορια

-19 Ιουλη Χαρουλα

-2 Αυγουστου Τσανακλιδου με Αρβανιτακη

-7 Αυγουστου Κηλαηδονη

-11 Αυγουστου Μαχαιριτσα, Κιτρινα Ποδηλατα & Κοτσιρα

-21 Αυγουστου Μπρεκοβιτς με τον Ψαραντωνη

6 συναυλιες που αποκλειεται να χασω !!!! Ανυπομονωωωωωω !!! Μετα μαζι διακοπουλες , Χερσονησο με παππουδες ( ησυχιαααααα, να ηρεμισει το κεφαλι μου ) . Καιρος ηταν για ηρεμια , γιατι εχω καψει κυτταρα , σωματικα μπορει οχι αλλα εγκεφαλικα στανταρ !!!

Δεν θα βαλω κωλο (με το pardon) μεσα !!! Εχω να βγω απο το Μαη και δεν σκοπευω να κατσω μεσα στις διακοπες!!! ΔΙΑΚΟΠΕΣ? μου φαινεται ΣΑ ψεμα…αυτος ο χρονος με εξοντωσε ,  πραγματικα…αλλαγη χωρας, σχολη παλουκι, αλλη γλωσσα , μακρια απο σας, προσαρμογες μπλα μπλα μπλα! Αλλα αυτο το 4 στην αναλυση με εκανε σημερα να παραλληρησω…μαλακα (ρε δεν παιζει ειλικρινα, μπας και ο μαλακας ο Douchet  μπερδεψε το γραπτο μου? εγω διαννοια δεν ειμαι…τιιιι να πω!! ) Γινονται και θαυματαααααα! Κεραμιδα , 4 ? Μα 4? Ειμαστε σοβαροι ? Εξαλλου , θετικη δεν ημουν για τα Μαθηματικα , αλλα για την χημεια , τη βιολογια και την φυσικη … αυτα με τρελαιναν εμενα !!!  Ποπο , και οσο σκεφτομαι πως   , θα μου λειψουν τα φλωρακια τα ελβετακια και γενικα η Λωζαννη … γελαω . Οχι ρε δεν ειμαι αρρωστη, σωας τας φρενας (που λεει ο λογος) το λεω αυτο και το εννοω! Ναι ναι , θα μου λειψει η ησυχια μου … Αλλα τωρα μετα απο τοσους μηνες  βεβαια , ειμαι ετοιμη για μποξ με την γκεσταπο, αντε αντε εχω ορεξη να μαλωσουμε, να γκρινιαζω οτι μου κανει το ενα μου κανει το αλλο…να βριστουμε (καιρο εχουμε να το κανουμε αυτο, και ανησυχω) !!! Χαχα , το οτι θα ελεγα πως θα μου λειψει η Λωαζαννη και πως ανυπομονω να μαλωσω με την μανα μου ,  δεν το περιμενα ποτε , τι να κανεις ομως …

Παραληρημα με εχει πιασει…να δω τωρα που θα μαι χερσονησο πως στο καλο θα κανω τσιγαρο…Με μανα παππου και γιαγια πανω απο το κεφαλι μου…! Αλλα positive thinking , δεν θα χαλαστω ειπαμεεεε!!!  Αλλαξα , αλλαξα γιατι δεν αξιζει να στεναχωριεμαι για κατι που δεν εχει αξια… ‘’κανε με να περιμενω κι ας πληγωνομαι,πανω σε πιστες ευτυχιας δεν προσγειωνομαι’’ . Ακουσα τον παππου μου σημερα να μου σκαει χαμογελο και να κλαιει που με εβλεπε στο skype και θα κατσω να σκασω αν κατι δεν εγινε οπως το υπολογιζα? Οχι , το χαμογελο του μου γεμισε την μερα! ( σε λατρευωωωω πιπι μου) !!! Ουφ! Και μετα απορει ο μπαμπας μου , γιατι ζηταω τεστ DNA , αφου σας το λεω ειμαι παιδι του παππου μου !!!! ΤΕΛΟΣ !!!

Μην ξεχασω να σου πω , μολις μου εκλεισε το skype η Α. (της ειπα οτι δεν ηξερα τι εγινε , για να μου τα πει και να ξεσπασει , μπας και ηρεμισει , οποτε κανονισε τι θα πεις ) εκλαιγε… Μαντεψε γιατι? Φτου,   παιρνω πισω την ερωτηση γιατι ειναι ευκολη η απαντηση ! Περασα απο κει, και μετα απο ενα χρονο , απλα γελαω…εεεεε, ημουν για κλαματα αι σιχτιρ βλαμμενη  (και το χαστουκι που μου δωσες τοτε, στην Πενθημερη , το χρειαζομουν για να συνελθω! Ευγε) . Δεν μου αρεσει να την βλεπω να κλαιει, ομως θα την αφησω να ξεσπασει γιατι ξερω πως θα της περασει. Παντως , σκεφτομουν τη προτελευταια αναρτηση της ‘’Αυτης’’ , και καθημερινα αντιλαμβανομαι πως πραγματικα,  ειναι το πιο ευκολο να χασεις ενα ατομο απο την ζωη σου, ενα ατομο που σημαινει πολλα για σενα. Λογικο μεν, μιας και οι ανθρωπινες σχεσεις ποτε δεν ειναι δεδομενες …ποναει ομως γαμωτο… Θα περασει Α. , θα περασει , η ευτυχια δεν ειναι κατασταση…στιγμες, στιγμες που πρεπει να νιωθουμε τυχεροι που ζησαμε. (επ επ , τερας σε βλεπω που τριβεις τα ματια σου , να δεις αν οντως μιλω εγω) Εεεε, βαρεθηκα την γκρινια (οχι μην χαιρεσαι, δεν θα μου φυγει ευκολα αυτη η συνηθεια) κι επειτα απο φλασια , ειπα να τα βαψω ολα ασπρα (εκτος απο τα ρουχα μου ε? αυτο δεν θα αλλαξει, δυστυχως για τον μπαμπα μου που το χει αχτι να με δει με χρωματιστα ρουχα) .

Επεσα τυχαια και σε κατι φωτογραφιες του Μανολη και με επιασαν τα κλαματα … δεν ξερω αν θα αντεξω να παω και φετος στο μνημοσυνο , οχι δεν ειναι οτι δεν θελω , απλα δεν μπορω να δω την Ι. Οτι κι αν μου χει κανει αυτο το ατομο , ο Μανολης ηταν ο καλυτερος φιλος της γκεσταπο , παντα να την φροντιζει και να την αγαπα , ακομα την θυμαμαι να μου λεει ‘’Ξερω οτι δεν μπορεις να καταπιεζεις αυτο που νιωθεις , και παω στοιχιμα το οτι δεν τη συμπαθεις της το εχεις δειξει περιτρανα , αλλα καντο για το Μανολη’’ … Πραγματι , αμα δεν ηταν ο Μανολης , θα την ειχα στειλει στο νοσοκομειο , γιατι ενα χερι ξυλο της το χρωστω ( σους , ξερω οτι ειναι φιλη σου , το σεβομαι αλλα εγω οταν την βλεπω μου γυρνανε τ’αντερα ) δεν μου χει κανει και λιγα . Αλλα ειπαμε , ΜΑΝΟΛΗΣ . Η μανα μου , ο παππους , η γιαγια μου , ειχαν καρκινο ,(φτου γλυτωσαν) ε κληρονομικα αν το παρεις θα χω κι εγω , για μενα χεστηκα , αλλα οταν ο νους μου παει στο Μανολη , ευχομαι σα χαζο , να μου 10 χρονια μεγαλυτερη να χα τελειωσει και το phD στο καρκινο , και να μπορουσα να χα κανει κατι! Θυμαμαι , πως το ηξεραν ολοι , και δεν το χαν πει στο παππου και σε μενα , για να μην στεναχωρηθουμε … θυμαμαι και το ποσο μου πηρε να καταλαβω τι μου ειπες εκεινη την μερα στο τηλεφωνο (κεραμιδα) … ακομα και οταν ειδα την μανα μου να χτυπιεται και να κλαιει λες και σκοτωσαν εμενα , ακομα και τοτε πιστευα οτι με κοροιδευετε…και απλα εγινε καποιο λαθος! Ωχ βαρυ θεμα επιασα , ας το αφησω γιατι ειναι λεπτο και για τις δυο μας … ! Αυτο που ηθελα να πω ειναι , πως ειναι μικρη η ζωη και εχω ονειρα , δεν θα αφησω τιποτα και κανενα να με παει πισω ! ΕΓΩ το πτυχιο θα το παρω , το μαστερ θα το κανω και το phD … και θα παω και στο ΜΙΤ !!! Θα παω !!! (οχι ξερω οτι δεν ειμαι μυαλο , αλλα μου καρφωσε και θα το κανω ) Ακομα και αν δεν δουλεψω εκει , θα κανω κατι στο ΜΙΤ , ΘΑ ΚΑΝΩ! ( μικρη του το λεγα του Μανολη και μου ελεγε οτι θα με βοηθησει αυτος στην ερευνα για να παω στο ΜΙΤ και μετα γελουσε )  :)

Μετα απο το παραληρημα, λεω να σοβαρευτω καπως, αυριο γραφω Μηχανικη Φυσικη ΙΙ , εχω κανει τα μισα, αλλα δεν μπορω να συγκεντρωθωωωωω … εχω φυγει εγω , απο το πρωι ειμαι σε αλλη χωρα… στο Ελλαδισταν μας. Μμμμ, η εικονα ειναι μια :  αεροδρομιο , εξοδος αφιξεων και τρια μουτρα να με περιμενουν ! ( και μονο εσυ να σαι ειπαμε , κανεις για εκατο ) και η αισθηση πως μυριζει Ελλαδα , ναι στο χω πει? Για μενα η Ελλαδα μυριζει , οπως και η Ελβετια μυριζει  … μου αρεσει παντως ,  οταν μαζευομαστε και οι τεσσερις και ειμαστε η καθεμια σε αλλο πλανητη  και παντα καπως  επικοινωνουμε, αποριας αξιο βεβαια. Αντε να κανουμε τις βολτες μας, να κανουμε τις κλασικες μας κινησεις, αντε και τιποτα καινουργιο…! Ξενερωσα βεβαια που εκλεισε η ενοδια αλλα δεν βαριεσαι , οταν ερθεις Ηρακλειο θα χει ανοιξει…! Αυτη τη στιγμη νιωθω πως γραφω απλα  για να γραψω… σταματω λοιπον, και  απο αυριο αρχιζει για μενα το ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΙΙΙΙΙ!!! 

‘’ειναι ωραιααααα η θαλασσα γιατι κινειται πανταααα…’’ μμμ, ο αγαπημενος μου στιχος απο το κομματι αυτο τωρα που το σκεφτομαι ειναι ¨’’ασε με ανθρωπε να κανω οτι αισθανομαι, βαρεθηκα για πραγματα σωστα να μου μιλανε…δεν τελειωνει η ζωη σε μια αρνηση,κι αν εχεις αντερα την αρνηση ακολουθα’’

 

 

statler!

9 σχόλια:

ephee είπε...

μμμ... μόλις μου θύμισες γιατί δεν έχω φίλες γυναίκες..
(για να μη γράφω τέτοια ακαταλαβίστικα κατεβατά μεταξύ άλλων)

Καλές διακοπές κοριτσόπουλο!

gnostosagnostos είπε...

τι να πεις???
ολα τα ειπες ρε συ!! :)

καλες διακοπες!!!!

Statler ή Waldorf είπε...

ephee: πιστεψε με και εγω ξερω γιατι μεχρι τα 16 μου εκανα παρεα αποκλειστικα και μονο με αγορια!!!

γνωστε αγνωστε: καλοοοοο καλοκαιριιιι!!! :)

statler

Ανώνυμος είπε...

Εγώ πάντως ζήλεψα.. Με τις συναυλίες σου.

Άντε έλα και πέρνα γαμάτα.. Το θέλεις τόσο πολύ και φάινεται!

Statler ή Waldorf είπε...

αυτό που μιλάς μόνη σου και απαντάς κιόλας στις υποθετικές μου ερωτήσεις,καλό!!!αυτό που λες πράγματα που δεν σου ταιριάζουν πολύ,δεν ανησυχώ θα σου περάσει(και θα γελάσω πολύ όταν θα έχεις νεύρα με την μανούλα και θα σου δείχνω αυτή την ανάρτηση...:P)άντε να'ρθεις να ηρεμήσεις να θυμηθείς και πόσο σ'αρέσει η Ελλάδα που όλα είναι τόσο οργανωμένα και υπέροχα...:Ρ

φιλιάαααα,waldorf

Υ.Γ.έχω αρχίσει να αδυνατίζω ρε που θα μου πεις εμένα ότι κάνω για εκατό!άντε μην τα πάρω!!

Ελευθερία είπε...

Συναυλίες 4 ever !!
Κάντε και καμιά επίσκεψη στο μπλογκ μου !!!

Δραπέτης είπε...

Καλό καλόκαίρι! Καλά να περάσεις στη Κρήτη! :)

Statler ή Waldorf είπε...

Elευθερια : ευχαριστουμε, καλο καλοκαιρι!!! Θα σε επισκευτουμε μην ανησυχεις!

Δραπετη: να σαι καλαααα!!!
αντε μετρω τις μερες αντιστροφα!!! 4 ΠΛΕΟΝ!!!

Καλο καλοκαιρι σε οοολους μας!!!

statler

Ανώνυμος είπε...

Giati na min e3afanizomoun apo tin(zesti tis)Ellada(s)kai na kribomouna stin parapano paralia...

O ziliareis makia ;)