Πέμπτη 1 Ιουλίου 2010

Αν…

16362718ti2 

Αααααααααα , το μπαλκονι μου μετατραπηκε σε ξενοδοχειο…πφφ, φιλοξενω κατι σκουλικια…! Ναι,οταν ημουν μικρη μπορει να μαζευα απο την θαλασσα ολα τα σκουλικακια που εβρισκα και μετα να τα ανεβαζα σπιτι και να  εκανα μπανιο μαζι τους και μαλιστα οταν εχανα ενα , να χτυπιομουν και να εκλαιγα γιατι : ‘’’Μαμαααα εχασα το αβεφακι του’’ . Ομως πιστεψε με , τωρα δεν τρεφω τα ιδια συναισθηματα… Μην μου πεις πως γινεται αφου ειμαι μανιακη με την καθαριοτητα και μπλα μπλα…γιατι, η απορια μου ειναι η εξης…πως στο καλο εμφανιστηκαν σκουλικια στο μπαλκονι μου που εχω φρεσκοπλυμενο με εκατο τονους ξυδι ( εχουμε και οικολογικη συναισθηση παρακαλω) μπορεις να μου πεις? ΠΩΩΩΩΩΣ?

Αμα ξεκινησουμε αυτα που ειχα περισυ στις αρχες , θα χουμε προβλημα…! Τι ειχα? Μια μερα καθως διαβαζα και ειχα ανοιχτη τη μπαλκονοπορτα, ΤΟΛΜΗΣΕ (και το τονιζω!) τολμησε λοιπον,να μπει μια μελισσα μεσα στο σπιτακι μου…Μμμμ, και οχι απλη μελισσα…εξηγουμαι…απο αυτες τις τεραστιες, βασιλισσες τις λενε? Ε, δεν ξερω πως σκατα, το μονο που ξερω καλα ειναι πως  κλειστηκα μεσα στο μπανιο για 4 ωρες! Ναι , δεν αστειευομαι…! Εκατσα μεσα και ας εσκαγα απο την ζεστη…μεχρι να ερθει ο σωτηρας μου ο Λα ( οικογενειακος μας φιλος, κι αυτο κανει phD εδα) . Βεβαια με το δικιο σας , θα με πειτε υπερβολικη, οοοοοοοοοοχι ομως, εχω το δικιο με το μερος μου…! Γιατι εχω αλλεργια…και επειδη γινομαι σαν μπαλα, αμα αργησω να κανω κορτιζονη…κατι που δεν ειναι ιδιαιτερα ευχαριστο σαν εμπειρια…! Τρελη ημουν?

Μπορω να ξυπνησω αυριο και να χουν φυγειιιιιιιιι?

Οσον αφορα τον τιτλο , σημερα πετυχα ενα γαματο κομματι , πολυ καλο, αν και παιδικο, πιστευω πως ειναι και για μικρους αλλα και για μεγαλους…! Αν… λοιπον!

 

 

 

statler

12 σχόλια:

amalthia είπε...

α το βρήκα! και εγώ που φοβάμαι τις γάτες θα λέω πλέον οτι έχω αλλεργία!!

α μου δωσες ιδέα(αλήθεια είσαι τόσο παστρικιά?καθαρίζεις ΚΑΙ τα μπαλκόνια????)

Statler ή Waldorf είπε...

amalthia: μαααα, αληθειαααα λεω εχω αλλεργιααααα...!

εεε, παρθενος στο ζωδιο τι θες? Ακομα και των φιλων μου καθαριζω, 2 μερες πηγα αθηνα και επλυνα της φιλης μας της Α. ολα τα πιατα/ποτηρια...ασε 18 χρονια με μια μανα μανιακη στη καθαριοτητα και παρθενο επισης στο ζωδιο...τι περιμενες? :p

statler

gnostosagnostos είπε...

μια μελισσα τον αυγουστο..
το ειχεις δει???

αν εχεις αλεργια μωρε καλα κανεις και τις φοβασαι...μα τα σκουλικια που σκατα βρεθηκαν?
μπορεις να μου πεις??? :P

Statler ή Waldorf είπε...

γνωστε... : ναι το χω δει και μαλτα εγω γινομαι πιο μπαλονι απο τον Αθεριδη!!!

τα σκολικια πρεπει να φανηκαν απο το διπλανο δασος...τι να πω...! Ηθελα και πρασιναδα λεει διπλα μου και να τι παθαινω...! :( εγω μπαλκονι δεν βγαινει! :p

statler

Statler ή Waldorf είπε...

χαχαχαχα!μπορεί να έβγαλες σκουλήκια από το ξύδι,από την πολύ οικολογική συναίσθηση(που είναι συνείδηση αλλά δεν το σχολιάζω μικρή Ελβετή!:P)

το τραγουδάκι γαμάτο!τι τέλεια τα παιδάκια...θα το βάλω στη λίστα αυτών που θα μαθαίνω στα παιδάκια μου στο μέλλον και εννοώ τους μαθητές μου!)

Υ.Γ. θα πάμε διακοπές και θα αποφεύγουμε τις μέλισσες και τις γάτες...ωραία παρέα,αλλεργική!;)

waldorf

Statler ή Waldorf είπε...

waldorf: Εγω μαρη δεν φοβαμαι τις γατες! ΟΟΟΟοοοο αφου ξερεις πως η ξενιτια μου χει δημιουργησει προβληματαααα... :o

θα παμε διακοπες? αντεεεεε...!

statler

amalthia είπε...

η αδελφή μου που είναι παρθένος εμένα περιμένει να την καθαρίσω...γι'αυτό δεν πιστεύω στα ζώδια!

Statler ή Waldorf είπε...

amalthia: κοιτα, στα ζωδια για να ειμαι ειλικρινης δεν πιστευω...απλα μου αρεσει να κανω πλακα...Πιστευω πως το κολλημα μου με την καθαριοτητα οφειλεται στα καταραμενα γονιδια!!!

statler

Statler ή Waldorf είπε...

αααχ!hello,μικρή και χαζή καμία δεν φοβάται τις γάτες,απλά εγώ είμαι αλλεργική!!!και μετά σου λέει η φίλη σου ξέρει...αααχ...:(καθόλου δεν με προσέχεις!:(

waldorf

amalthia είπε...

εμένα οφείλεται στις ορέξεις..πάντως είναι γεγονός πως όταν καθαρίζω νιώθω μετά πολύ χαρούμενη...με ανεβάζει ψυχολογικά.ίσως επειδή δεν το κάνω καταναγκαστικά,εαν ήμουν νοικοκυρά και έπρεπε να καθαρίζω κάθε μέρα δεν ξέρω πως θα ένιωθα.μάλλον όχι καλά!

τώρα όμως ξέρω που θα ρωτάω για καμια καλη συμβουλή στο καθάρισμα!

xxx

artemis είπε...

χαιρετω την υπεροχη παρεα σας. μολις συνειδητοποιησα οτι βαλατε το μπλογκ μου στην λιστα ανάγνωσης σας (με τιμά!)
εχω μια φιλη που ποτε δεν προλαβαινει να καθαρισει το μπαλκονι της, την τελευταια φορα που ημουν εκει (Αθηνα) πρεπει να είχε σκόνη απο το 1821 και τόσα μπουκάλια μπύρας σε σακουλες που φτάνουν για να αγορασεις καμια 12ρια Amstel και να κανεις πάρτι!
Να σας συστήσω; χεχε

Statler ή Waldorf είπε...

Μααα εμενα εχει μονο 2 γλαστρουλες...
εκεινη εχει σκουλικια? (οχι τιποτα αλλο να ανταλλαξουμε εμπειριες) :p

καλως ηρθες...
ευχαριστουμε κι εμεις!

statler