Σάββατο 10 Ιουλίου 2010

Σε 17 ωρες αεροδρομιο και τσουπ Ελλαδααααα !!!

 

(το χωριό της Ι. , Aigle και ο πύργος του!)

Άλλη μια μέρα τέλεια στη ζεστή πλέον Λωζάννη…Ξύπνησα πουρνό πουρνό να δώσω τα κλειδιά στην Ι. , για ένα καφέ λέει θα πηγαίναμε γιατί μετά έπρεπε να πάει στο χωριό της , το Aigle . Έλα όμως που κατέληξα και εγώ εκεί …Φάγαμε παρέα με την μαμά της στο σπίτι τους , ελληνικό φαγητοοοο  :)

Πέρασα ένα απόγευμα αξέχαστο, γέλια χάρες και μπόλικο διάβασμα , η Ι. κι εγώ έχουμε ένα κοινό χαρακτηριστικό , είμαστε βιβλιοφάγοι , έτσι κάτω από την ομπρέλα στην αυλή  διαβάσαμε η καθεμία το βιβλίο της !!! Μοιάζετε πολύ , πολλές φορές όταν είμαστε μαζί νιώθω πως είμαι μαζί σου ( λιιιιγο υπερβάλλω )

 

Αύριο λοιπόν , Αθηναααα !!! Άντε το καλοκαίρι ξεκίνα και θα ναι τέλειο….!

Τελειααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα , οι πρώτες μας φοιτητικές διακοπές μαρη !!! Ανυπομονώ , αποκλείεται να κοιμηθώ όπως πάντα γιατί είμαι σε υπερένταση και ένα άγχος το χω , όταν πρόκειται να πάρω τρένο και μετά αεροπλάνο (μην ξεχνάμε πως όταν είχα πρωτοέρθει η ηλίθια πηρά λάθος τρένο και βρέθηκα σύνορα Γαλλίας , δεν λες καλά που είχα ταυτότητα πάνω μου , αν και τώρα τα ξέρω απέξω και πάλι έχω άγχος) . Μετά από αυτό που έπαθε η Ι. , εγώ να κοιμηθώ ενώ έχω πτήση μπααα…γιατί 1000 ευρώ το εισιτήριο δεν το πληρώνω για να πάρω άλλη πτήση άμα την χάσω! Δεν τρελάθηκα , καλυτέρα να περιμένω Γενεύη ! Αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα έρχομαι ελλαδααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα ουφ πως και πως το περίμενα τόσο καιρό. Έχω να πάω από τον Φεβρουάριο , σνιφ σνιφ !!! Θάλασσα θάλασσα , ήλιο ήλιο , Ηράκλειο Ηράκλειο , Ρέθυμνο Ρέθυμνο , διακοπές διακοπές , βόλτες βόλτες , καφέ καφέ

 

 

All the crazy shit i did tonight , those would be the best memories!!!

 

 

 

φιλιά πολλά,

τα λέμε αύριο στο αεροδρομιοοοοο

statler

5 σχόλια:

gnostosagnostos είπε...

καλως να μας ερθεις και μην αφησεις κανεναν να στις χαλασει...

Coffeemug είπε...

ήρθε το αύριο. Καλό ταξίδι κοριτσάκι.

Takis X είπε...

Ωστε Λωζαννη...μμμ δεν ακουγεται και ασχημα...

Ανώνυμος είπε...

As tin sosi kapoios,min peseis sta xeria mou esi !xxaxaxax

amalthia είπε...

αχ ρε κορίτσια καλές και τρελές διακοπές σας εύχομαι!!