Τρίτη 26 Απριλίου 2011

perfect strangers…

 

 

Χθες είχες τη γιορτή σου…ε? Χρόνια Πολλά κωλοπαιδάκι μου και από δώ. Μέρες τώρα παλεύω μέσα μου και σκέφτομαι να γράψω? Να μην γράψω?Οι μέρες πέρανε και όσο σκέφτομαι ότι θα δω την κωλόφατσά σου σκάω οχτώ χαμόγελα μαζεμένα. Γαμωτο σε αγαπώ. Αμέ, σε αγαπώ. Είσαι από τα πιο έξυπνα και χαρισματικά πλάσματα που γνωρίζω. Αν και είναι στιγμές που μου σπας τα νευρά, είναι στιγμές που θέλω να σε δείρω αλλά σου έχω τόση αδυναμία…κι ας είσαι μαλακισμένο! 

Είναι κάποιες στιγμές στη ζωή μας που δεν σβήνουν από μέσα μας ποτέ ! Στιγμές, μοναδικές, τρυφερές, αξιοσημείωτες, και ανεξίτηλες στο χρόνο, που θες να τις ξανά ζήσεις όσο πιο πιστά γίνεται…Δεν υπάρχει μια στιγμή δίπλα σου που να μην θέλω να ξαναζήσω!

Αμ πως, μπορεί να γκρινιάζω αλλά κατά βάθος  ξέρω…ότι αυτή τη πληρότητα που νιώθω όταν είμαι δίπλα σου δεν θα την αντάλλασσα με τίποτα και με κανένα…! Πριν από ένα μήνα σε πόνεσα αρκετά θα έλεγα…κι εσύ το ίδιο…είπα και έκανα πράγματα που δεν εννοούσα. Συγγνώμη που στάθηκα αρκετά αδύναμη. Συγγνώμη γιατί ξέρω πως καταστρέφω αυτό το μοναδικό που υπάρχει μεταξύ μας…

Περιμένω λοιπόν, περιμένω να κοιμηθώ στην αγκαλιά σου,να γκρινιάζω γιατί μου παίρνεις το μαξιλάρι ,να σε κράξω που είσαι ακατάστατος, να περιμένω με τις ώρες να ξυπνήσεις (βόιδι!), να μαγειρεύουμε και να βλέπουμε δέκα-δέκα τα NCIS (αλήθεια βγήκαν νέα επεισόδια?), να πάμε για τρέξιμο(θα σε φάω λάχανο να το ξέρεις!), να βαριέμαι να στρίψω τσιγαράκι και να μου στριβείς, να περνάμε μια ολόκληρη μέρα στο κρεβάτι, να πάμε για ποτάκι και να γελάσω με τη ψυχή μου(εγώ νερό με μπουρμπουλήθρες ε?), να σε ακούσω να παίζεις κιθάρα, να διαβάζω το βιβλιαράκι μου και εσύ να γράφεις, να πάμε για μπανάκι και να κολυμπάς σα το πεντάχρονο και εγώ να μαι μέτρα μακριά και να σε δουλεύω, να έρχομαι να σε πάρω όταν σχολάς, να περιμένεις με τις ώρες και να εκνευρίζεσαι που κάνω μικρά μικρά κουρλάκια τα μαλλιά της τρελής ενώ σου είχα πει ‘’σε πέντε λεπτάκια τελειώνω ,να πηγαίνουμε να δούμε αγώνα (καλά να λες που παίρνω το βιβλιαράκι μου και δεν βαριούμαι), να πηγαίνουμε σουπερ μάρκετ και να ξεχνάμε τα μισά…περιμένω τόσα και αλλά τόσα καινούργια να ζήσω και να ξαναζήσω μαζί σου!!!

Κωλόπαιδο μου, να προσέχεις γιατί θα σου σπάσω το κεφάλι! Να ξέρεις είμαι δίπλα σου σε κάθε σου αποφάσισα …και μην ξεχνάς ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ!

δεν σε αγαπώ και δεν μου λείπεις ρεεεεε!

 

A! Kαι φτου σου που θα πας χωρίς εμένα να τους δεις…

την συναισθηματική μου καλησπέρα

Στάλιν   

9 σχόλια:

Я верю в Сталина είπε...

http://watchseries.eu/search/ncis

Statler ή Waldorf είπε...

χαχαχαχαχα τελικα εχει καινουργιο...οχι τιποτα αλλο...να χουμε να βλεπουμε...

να σαι καλα μαρκοοοο!!!

φιλια
σταλιν

Αμερικλάνος είπε...

"Να ξέρεις είμαι δίπλα σου σε κάθε σου αποφάσισα"

Προδώθηκες!

Vangel Greko είπε...

Αληθινή, περιεκτική, γεμάτη χιούμορ εξομολόγηση!!

Τα σέβη μου!!

Sophia Kollia είπε...

Καλημέρα!
Να μη σου χαλάσω βρε παιδί μου το συναίσθημα αλλά όταν θυμώνουν οι άντρες λένε βλακείες, όταν θυμώνουν οι γυναίκες λένε αλήθειες...έστω και αν μετά θέλουν να τις ξεχάσουν..τουλάχιστον μαθαίνουν να ζουν με αυτές! Είμαι κακιά ε? Μπαα...
Πολλά φιλάκια και σου εύχομαι να τον δεις γρήγορα!!

Ανώνυμος είπε...

Που απευθύνεσαι;

Statler ή Waldorf είπε...

vangel λες ε? Εναν τον εχω μωρε....

sofia: αληθεια ψεμα μια ιδιαιτερη αδυναμια του εχω...αντε περνουν οι μερες...

coulita...σε ποιον αλλοοοο? Στον ανδρα καλε...

φιλιαααα σε ολους
σταλιν

Parakmiako Ergaleio είπε...

To kommati auto ta spaei \m/

Statler ή Waldorf είπε...

μονο που parakmiako mou ergaleio δεν θα συμβει τιποτα απο αυτα πια...τελειωσε δυστυχως!!!

φιλια
σταλι