Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

Summertime…

…and the livin' is easy…

play_me_a_love_song_by_zaratops-d24rm4l

Και ναι, μπορείς να το πεις..οι εξετάσεις (επιτέλους) τέλειωσαν κι εγώ είμαι με τα καλοκαιρινά ρουχαλάκια μου στο καλοκαιρινό μου σπιτάκι να ακούω τη μουσική μου και να διαβάζω τα βιβλία μου. Τα πράγματα είναι ήρεμα, γεμάτα και δεν χρειάζονται πολλή σκέψη (το λέμε για να το θυμόμαστε :Ρ). Η καλοκαιρινή χαλάρωση είναι ό,τι χρειαζόταν το μυαλό μου κι όσο την αφήνω να με καταλαμβάνει και αφήνω τις πολλές σκέψεις τα πράγματα είναι όλο και καλύτερα!

Κανονίζουμε τις διακοπές μας κι ανυπομονώ να σε δω, να πάμε για ποτό και σκραμπλ, να καούμε στον ήλιο και να πιούμε καφέ στην αυλίτσα σας ενώ καπνίζει στα κρυφά…να πάμε Χερσόνησο και να μένουμε ξύπνιες τα μεσημέρια να τρώμε καρπούζι και να μιλάμε σιγά να μην τους ξυπνήσουμε. Θέλω τα τζιτζίκια να μην με αφήνουν να κοιμηθώ και τα βράδια να μετράμε τα αστέρια που πέφτουν και να σε κερδίζω! Με πιο απλά λόγια περιμένω τις πανυπερτέλειες διακοπές μας!

Όπως και να’χει όμως έχω βάλει το σχέδιο “περνάμε καλά και κάνουμε διακοπές” σε εφαρμογή! Πάω λοιπόν να φτιάξω καφέ και να διαβάσω το βιβλιαράκι μου στο υπέροχο μπαλκόνι μου.

Τα καλοκαιρινά μου φιλιά, waldorf

2 σχόλια:

Statler ή Waldorf είπε...

Ax...Σε λιγες μερες...10 Ιουλη θα κανουμε πανυπερτελειες διακοπες...εσυ κι εγω, εγω κι εσυ...χωρις ηλιθιες σκεψεις και τιποτα να μας απασχολει...και να μας στεναχωρει (εξαιρεση παντα η Γκεσταπο ετσι?)

σταλιν

Λόλα είπε...

Το ποσο σας χαιρομαι, δεν περιγραφεται! Φτου σκορδα κοριτσια μου!
Τα φιλια μου! :*