Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011



Τι να πρωτοπω? Αυτη τη βδομαδα τα δα ολα...

Με γκεσταπο πλακωθηκαμε, σας ειπα κατι καινουργιο ετσι? Και δεν εχω κατεβει ακομα Ελλαδα...Ουφ, προβλεπεται δυσκολο καλοκαιρι, με πολλα νευρα και γκρινια...λετε να της φερω δωρο λεξοτανιλ? Γαμωτο σε καποια ατομα εχει αντιθετα αποτελεσματα οποτε αστο...Μα ειναι δυνατον?

-Τι κανεις? Εχεις μερες να με παρεις...
-Τρεχω Γκεσταπο μου , τρεχω...
-Διαβαζεις?
και εκει ειναι που αρχιζω να βγαζω οχτω οχτω τους καπνους απο τα αυτια...
-Τι εννοεις ακριβως διαβαζω?
-Θα πας να δωσεις στη Λωζαννη τα μαθηματα...
εισπνοη-εκπνοη...θα περασει...το πολυ πολυ της το κλεινω στα μουτρα...
-Καλη μου Γκεσταπο, θα μου αναγνωρισουν το προγραμματισμο στο βιολογικο?
Απο ποτε το βιολογικο κανει γραμμικη αλγεβρα? Σε ποιο πλανητη το Πολυτεχνειο εχει τα ιδια μαθηματα
με το γαμημενο βιολογικο?
(και τοτε ακουω τη μαγικη λεξη...)
-Μα γιατι εισαι τοσο ανευθυνη? Μπορεις να μου πεις που εμοιασες? Γιατι κανεις τοσες πατατες...ολη μερα καθεσαι...
και καπου εκει με ακουσαν μεχρι το κεντρο του Στρασβουργου και τη μανα μου μεχρι το Κουλε.

Τωρα για το σπιτι? Ουφ μπαινω τη Τριτη σε ενα...το ερωτευτηκα...Πραγματικα, με το που μπαινω λεω εδω ειμαστε...!Στο τελευταιο οροφο, 11ο αν θυμαμαι καλα, με ενα μπαλκονι κολαση, παραθυρα τζαμαριες, κουζινα με τελεια ξυλινα σκαλιστα ντουλαπια...Αλλα μαζι μου το εβλεπε και ενας γιαλαμπουκας και επειδη δουλευει ο μαλακας μου το πηρε...Περιττο να σας πω οτι απο τα νευρα μου εβαλα τα κλαματα, αφου το σπιτι ηταν φτιαγμενο για τη σταλιν...ΤΕΛΟΣ!!! Θα το εκανα παλατι γαμωτο!!!

Και εκει που κλαιγομουν στον κατασκοπο (θυμηστε μου να σας μιλησω για τον κατασκοπο , ειναι ο σωτηρας μου εδω στο Στρασβουγο) Τον ακουω να μου λεει, ''Μωρη καρουμπαλη, δες εδω στη γειτονια μας εχει μια πολυκατοικια που πρεπει να χει αδειασει κανενα''. Κλαμενη και νευριασμενη , μαζευω τα κομματια μου, ειχαν αρχισει και απο το ψαξιμο τα ποδαρακια μου να βγαζουν φουσκες...παω και τι βλεπω? Ενα στον 8ο , δυο δωματια, μπαλκονακι με θεα ολο το Στρασβουργο, με μια ντουλαπα οπως αυτη της Καρυ στο Sex and the city, και υπεροχη κουζινα να μου φωναζει ''νοικιασε με , νοικιασε με...'' . Αυτο ηταν...εβαλα λυτους και δεμενους, και μεσα σε μια μερα εκανα τα χαρτια, εβαλα και το κατασκοπο εγγυητη και σημερα η τη Δευτερα θα ξερω...(ευχηθειτε ΟΛΟΙ να το παρω, αλλιως σας προσκαλω στη κηδεια μου!)

Κατα τ'αλλα το ΣΚ παω Νανσι , στο πανυπερτελειο κολλητο μου...μιας και το κωλοπαιδο δεν μπορει να ρθει...και θα περασουμε τελεια...Σας εχω πει οτι εχω το καλυτερο κολλητο του κοσμου ε? Για την Waldorf δεν λεω ξερετε...(και μην σχολιασεις τα παραπανω δεσποινης...οσο κι αν θελετε ποοοολυ ποοοολυ)

Σε 2 βδομαδες κατεβαινω Ελλαδα και δεν θελω...Ας ειναι, αφου καλα θα περασω...θΕΛΩ να κοιμηθω και να ξυπνησω μεσα στο lab να κανω φυσιολογια...γινεται?

μεχρι ομως να ερθει ο Σεπτεμβρης...σταυρωνω τα δαχτυλα και περιμενω απαντηση απο το σπιτι...και αν το παρω με χασατε!!!

την κουρασμενη καληνυχτα μου...
σταλιν

3 σχόλια:

Sophia Kollia είπε...

Με το καλό!!!
Άντε επιτέλους να ηρεμίσεις!!
Πόση ώρα είναι Στρασβούργο Λωζάνη?
Αν ανέβουμε τελικά θα σου κάνουμε και επίσκεψη..αργότερα όμως!!!
Πολλά φιλιά
και μη παρεξηγείς τη μάνα σου..Θα γίνεις και συ μάνα και θα καταλάβεις..Ε, μας φεύγει και καμια κουβέντα πάρα πάνω...μη ακούτε σεις..Τι ακοή πια είναι αυτή!!μπαααα!!χα..χα!

panos srpk είπε...

Oύτε ένα τόσο δα μπανάκι στην Ελλάδα δε θες? Τσκ τσκ...

Statler ή Waldorf είπε...

sofia: Στρασβουργο-Λωζαννη ειναι 4 ωρες με τις καθυστερησεις...Θα σας περιμενω...Τη γκεσταπο δεν τη παρεξηγω απλα ειναι φορες που μου σπαει τα νευρα...

sarper: εεε καλα το μπανακι ναι θα μου λειψει η αληθεια ειναι...! Αλλα προτιμω να λιωσω στο lab.

bisous
stalin