Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

τρεξιμο...




Πολυ καλημερα σας...


Τα χω παιξει πραγματικα! Ομως συνεχιζω να δηλωνω ανεπιφυλακτα και αμετακλητα ερωτευμενη με τη Γαλλια...
Δεν εχω βαλει κωλο μεσα (με το μπαρδον παντα). Σπιτι ψαχνω , σπιτι δεν βρισκω γαμωτο!!! Τι θα κανωωω? Ασε που τα επιπλα μου και οι κουτες ειναι ακομα Λωζαννη και δεν βρισκω μεταφορικη...εχω μιλησει με 5 μεταφορικες και τα αποτελεσματα ειναι τα ιδια.

Ντρουν Ντρουν...

-Μπονζουρ ζε βουντρε ντεμεναζε...μπλα μπλα μπλα...
-Ειμεθα πληρης μου πετα ο κυριος...
-Και πως θα μεταφερω τα πραγματα ανθρωπε μου? Με τη γλωσσα?
-Θα τα πεταξετε...

(και αφου εχω ξεπερασει το σοκ και πασχιζω να σκεφτω εαν δεν ακουσα καλα...λεω καποιος μου κανει πλακα ετσι?)

And the Oscar goes...κλαπ κλαπ κλαπ...που και να τον μουτζωσω δεν θα καταλαβει μιας και τη μουντζα δεν την ξερουν εδω...Θελω τη μαμααααα μου...σνιφ σνιφ...Ενα λεπτο, το παιρνω πισω ευθυς αμεσως...θελω καποιον με αυτοκινητο!!!

''ζητειται εμπειρος οδηγος -μην με στουκαρει και πουθενα- που να ειναι προθυμος να με βοηθησει -κατι σαν ζητειται μαλακας μου ακουγεται αυτο- να μεταφερω τα πραγματακια μου - μονο 22 κουτες και 5,6,7 αντε 8,οχι 9 επιπλα- Λωζαννη-Στρασβουργο''

Μην μιλησω για το σπιτι που ψαχνω...παιζει να χω δει και 20 σπιτακια και κανενα να μην μου αρεσε...Ετσι ειναι, αμα μου ζητας μαλακα (το μαλακα απο την αλλη το ξερουν εδω και αμα το πεις σε κοιτουν με δεος και ανοιχτο το στομα...) 600 ευρα για μια τρουπα ας ειναι και γαμω τις τρουπες και το συζητουμε...αλλιως να με πληρωσεις για να μεινω...ναι ναι ετσι μενω! Θελω μπαλκονακι γιατι εαν δεν μπορω να κανω τσιγαρο θα αυτοκτονησω, προτιμω να καταληξω κλοσαρ!!!

Δεν αντεχω κι ετσι πνιγω το καημο μου στη πισινα...Αφου ξεπερασα το σοκ ειπα να το ριξω στο κολυμπι...κανεις και το οφθαλμολουτρο σου εκει...μιας και εχει κατι ''κακασχημους'' Γαλλους , μην πω για το σωμα...Σωμα ειναι αυτο? Γεμισαμε Μιχαληδες Φελπς. Στααματησα να χρησιμοποιω και το λεωφορειο και τη μερα παιζει να περπαταω κανενα δυωρο...Αφου το σπιτι που μενω τωρα απεχει 40 λεπτακια απο το κεντρο!

Να αναφερω και τις μπορρες? Μια κρυο μια ζεστη μια βροχη μια λιακαδα...Σημερα ας πουμε φυσαει και το παει για βροχη, παμε στοιχημα κατα τις 12 θα βγαλει ηλιο λαμπερο...Ενα μηνα τωρα γυρναω σπιτι με βρεγμενα ρουχα, λες και με εριξαν στο ποταμι...Ξεχναω να παρω ομπρελιτα και τσουπ βρεχει και γινομαι... (ασχολιαστον) Χθες ομως πηρα βροχη...αχ τι λεω ομπρελα...οποτε Βροχη - Σταλιν 0-1 χα!

Πρωτη φορα στα χρονικα δεν θελω να κατεβω Ελλαδα...Καθιστε και ακουστε γιατι θα κανω συνταρακτικες δηλωσεις...!ΒΑΡΙΕΜΑΙ να κατεβω Ελλαδα..εχω τοσα να κανω εδω...το μονο που μου λειπει ειναι η μανδαμ εδω , ο παππουλης μου, αντε και δυο τρεις φιλοι...! Βαριεμαι λεμεεε...! Τι να κανω? Αντε μπανακια, ποτακι ... αλλα δεν μπορω αλλη χαλαρωση...Προτιμω να χτυπησω ενα Παρισακι, κανενα Αμστερνταμ...Ουφ...Πλεον συμφερει πιο πολυ εξω παρα στο Ελλαδισταν...Βασικα, δεν θελω να ακουω γκρινιες...αυτο θα μου τη δωσει ασχημα. Η μανα μου να γκρινιαζει, ο μπαμπας μου κατσουφιασμενος, ολοι οι γνωστοι μας γκρινια...Προτιμω να παω στις παραλιες της Γαλλιας...Ειπα οτι ειμαι ερωτευμενη με τη Γαλλια?

Η γκεσταπο κανει το σταυρο της , τοσα χρονια μισουσα τα γαλλικα τωρα γλωσσα δεν εχω βαλει μεσα...!

Σημερα το προγραμμα εχει σπιτια, καφε, ραντεβου στη σχολη, πισινουλα και και και φεστιβαλ της μουσικης...Σημερα ειναι η γιορτη της μουσικης...! Ολο το Στρασβουργο θα χει σε καθε δρομο του σκηνες με μουσικα συγκροτηματα...!

παω να ετοιμαστω γιατι θα αργησω...
την καλημεραααα μου
φιλιααα
σταλιν.

4 σχόλια:

offshade είπε...

καλά να περνάς και ας είναι και στη Γαλλία... Δεν τα μπορώ τα γαλλικά και αν τα άκουγα συνέχεια τριγύρω μου κάτι θα πάθαινα. Να μου πεις πετάγεσαι μέχρι Γερμανία από 'κει, δυο τσιγάρα δρόμος είναι. Φιλάκια και καλή τύχη.

gnostosagnostos είπε...

δεν εχεις βαλει κωλο μεσα???
ερχομαι!

:))))))


μην αγχωνεσε βρε...και σπιτι θα βρεις και τα πραγματα θα τα μεταφερεις

Statler ή Waldorf είπε...

επιτέλους χαρά!:) άντε και καλή τύχη με την τρύπα, το σπίτι θέλω να πω!:Ρ κρατάω τις δηλώσεις σου, να το θυμάσαι!

@ offshade
συμφωνώ με το σχόλιο για τα γαλλικά!ψηφίζουμε γερμανικά!:)

τα φιλιά μου, waldorf

Μάνα είπε...

σε λυπήθηκαμε τώρα. κακοπερνάς... Γαλλία, πισίνα, βόλτες ωραίοι Γάλλοι. τι να πεις.