Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

love life…

4364848_ee0baf81b8

Φοιτητική ζωή λένε είναι τα ξενύχτια με φίλους, οι βόλτες, η ελευθερία,το διάβασμα μόνο πριν την εξεταστική και φυσικά η πλούσια ερωτική ζωή. Λοιπόν από τα παραπάνω το μόνο που λείπει από τη δική μου φοιτητική ζωή είναι το τελευταίο… Κι είναι πολύ κουραστικό όλοι να σε ψαρεύουν για τη “σχέση” σου (με σιγουριά πως αυτή υπάρχει φυσικά). Τις προάλλες το συζητούσαμε με μια φίλη, που μου είπε αυτό που κι εσύ(και πολλοί άλλοι) μου έχεις πει στο παρελθόν: Όταν κυκλοφορείς είναι σαν να γράφεις “Μην με πλησιάζεις!” - ή κάτι παρεμφερές τέλος πάντων.

Σκεφτόμουν λοιπόν αν πράγματι συμβαίνει αυτό και γιατί.. Το συμπέρασμά μου ήταν πως αυτό που γράφω ουσιαστικά δεν είναι “Μην με πλησιάζεις!”, αλλά “Σε φοβάμαι!”. Εκτός όμως απ’ αυτό δεν είμαι η γυναίκα που θα πάει για ποτό και θα κοιτάξει το χώρο για να εντοπίσει κάποιον, δεν ψάχνομαι απλά κι αυτό φαίνεται πολύ αδιάφορο εκ μέρους μου. Δεν είναι ότι δεν με ενδιαφέρει ή δεν θα ήθελα να είμαι με κάποιον, είναι όμως που δεν μπορώ να το κάνω. Έτσι κατέληξα στο ότι δεν χρειάζομαι τον ιδανικό άντρα, αλλά αυτόν που θα δει πίσω από την αδιαφορία μου, αυτόν που θα διαβάσει το “Σε φοβάμαι!” και θα θέλει να με πλησιάσει, να με πάρει από το χέρι και να μου αποδείξει πως κάνω λάθος. Και θα μου πείτε τώρα “Αν θέλεις να σε πλησιάσουν πρέπει να δηλώσεις διαθέσιμη.” και πολύ φοβάμαι ότι δεν θα έχετε άδικο… Μάλλον ζητάω πολλά…

waldorf

12 σχόλια:

Sophia Kollia είπε...

Όλα έχουν αλλάξει τα τελευταία χρόνια..Όταν ήμουν νέα αυτό που λες δήλωνε απλά ότι είσαι σοβαρό άτομο.
Η ελευθεριότητα δεν είναι ελευθερία και αυτό ισχύει και για το σεξ..
Να είσια σίγουρη ότι όταν ένα άτομο είναι σοβαρό βρίσκει με τον πιο σωστό για αυτόν τρόπο τον κατάλληλο σύντροφο, αν όχι για πάντα, τουλάχιστον αυτόν που χρειάζεται κάθε φορά. Αυτό που συμβαίνει είναι ότι τα αγόρια που έτσι και αλλιώς μεαλώνουν αργότερα από τα κορίτσια, είναι πολύ δύσπιστα πια για τις προθέσεις μιας και το μυαλό μας έτσι και αλλιώς είναι δύσκολο να το καταλάβουν.
Όλα θα γίνουν την καταλληλη ώρα που θα σε δικαιώνουν σαν άτομο και προσωπικότητα.
ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

Ναύτης είπε...

ΜΗΝ αλλάξεις!
η συγκεκριμένη στάση έχει ένα τεράστιο πλεονέκτημα:

ψύχραιμη ματια...

καλημέρα!

Ανώνυμος είπε...

πολλα οχι!!θες αυτο που θες και καλα κανεις και το διεκδικεις!!

Marouli είπε...

Ετσι ειμαι και εγω! Μου αρεσει ομως γιατι οπως λες θελω να δουν πισω απο ολα και να δουν εμενα!


Μαρουλοφιλακια!

Vangel Greko είπε...

Ωραία αλλαγή στο φόντο!!

Μήπως κάποια για να δηλώσει διαθέσιμη είναι καλό να δει γιατί ΔΕΝ θέλει και βγάζει αυτό το "Σε Φοβάμαι";

Μήπως αν δεν "παίξεις" με την εικόνα σου άρα και να σε φλερτάρουν δεν μπορείς να δεις τι θέλει ο καθένας;

Βρες τις ισορροπίες σου & χαμογέλα!!

Η ζωή κάνει κύκλους...

Statler ή Waldorf είπε...

@sofia: Η αλήθεια είναι πως είμαι λίγο πίσω σε θέματα εποχής, αλλά που θα μου πάει θα εκσυγχρονιστώ. Όσο για τη δυσπιστία δυστυχώς δεν είμαι μόνο των αγοριών χαρακτηριστικό..!

@Ναύτη: η ψύχραιμη ματιά είναι η αλήθεια είναι ένα από τα βασικότερα χαρακτηριστικά μου...εγκεφαλικός τύπος παιδί μου! :)

@Κόκκινο φουστάνι: αυτό που θέλω το διεκδικώ!Μόνο που καμιά φορά φοβάμαι πως το διεκδικώ με λάθος τρόπο...

@Marouli: "ομοιοπαθούσα", αλλά με αισιόδοξη άποψη του πράγματος..μ' αρέσει! ;)

@Vangel Grekο: ξέρω πολύ καλά τι φοβάμαι χρειάζομαι όμως κάποιον να μου αποδείξει το αντίθετο.. Οι ισορροπίες βρίσκονται και χάνονται, όπως ακριβώς και το χαμόγελο.. Όπως λες κι εσύ η ζωή κάνει κύκλους!! :)

φιλιά, waldorf

panos srpk είπε...

Κυκλοφορούν πολλές φήμες σχετικά με τη φοιτητική ζωή.
Προφανώς πρέπει να είσαι ΚΑΙ πολύ ελεύθερος τύπος για να τα κάνεις αυτά, με την έννοια να είσαι το κλασσικό ρεμάλι της σχολής που είναι και αιώνιος φοιτητής. Αλλά δεν είμαστε όλοι έτσι.
Έχουμε καταντήσει τα κορίτσια να θέλουν τα ρεμάλια και τα αγόρια να γίνονται ρεμάλια για να τα θέλουν τα κορίτσια αλλά το πολύ ρεμάλιασμα τους πήρε τα μυαλά και τα κορίτσια είναι που πληγώνονται στο τέλος και καταλήγουν με αυτό το βλέμμα "σε φοβάμαι!", προφανώς γιατί πίσω απ'αυτά τα φοβιτσιάρικα μάτια, κρύβεται ένα ρεμάλι..
Με λίγα λόγια ένα μπάχαλο γίναμε και άντε να βγάλεις άκρη.
Δηλώνω κι εγώ ομοιοπαθής γιατί κάθε φορά που πλησιάζω κάποια, βλέπω αυτό το "μη! φοβάμαι!" βλέμμα αλλά στην τελική αυτό είναι παραπλανητικό. Σημαίνει "δείξε μου πόσο μάγκας είσαι και θα σου κάτσω"
Πολλά είπα, καληνύχτα

Tsakaleiros C. είπε...

Να μείνεις έτσι όπως είσαι!Κάποιος θα δει πίσω απ'αυτό το "φοβισμένο" βλέμμα τι πραγματικά είσαι και θα προσπαθήσει να σε προσελκύσει για να σε γνωρίσει καλύτερα.Φυσικά να προσέχεις λίγο την εμφάνισή σου,μην είσαι και εντελώς χύμα.Με καταλαβαίνεις?
Την καληνύχτα μου! :)

Statler ή Waldorf είπε...

@sarper?: χαίρομαι που αναγνωρίζεις τι κρύβεται πίσω από το "Σε φοβάμαι!", χαίρομαι που αν και μέρος του μπάχαλου κι εσύ, όπως κι εγώ, μπορείς τουλάχιστον να το δεις και να το αναγνωρίσεις... Το μόνο που εύχομαι είναι να προσπεράσεις τα παραπλανητικά μάτια και να τα προσεγγίσεις! :)

@Τspούra: Εντάξει είπαμε δεν ψάχνομαι,αλλά δεν κυκλοφορώ και όπως να'ναι κι αυτό γιατί εγώ νιώθω καλύτερα όταν είμαι περιποιημένη!
:)

Καληνύχτα σας, waldorf

Ανώνυμος είπε...

όταν θα έρθει ο κατάλληλος, αφενός θα διαβασει το " Σε φοβάμαι" σου κι αφετέρου θα πάψεις να φοβασαι!

Μην αλλάξεις, έχει τη μαγεία της και αυτή η στάση!

Lorel είπε...

εγω απο συνομηλικους σπανια τη βλεπω αυτη τη σταση... ειναι του στυλ "ο,τι φαμε, ό,τι πιούμε κι ό,τι αρπαξει ο κώλος μας"
το πα εγω,το πα...ή λεσβια θα γινω ή θα τα μπλεξω με 25αρη!
περα απ'την πλακα,αγαλι αγαλι...το να ριχνεις τα στανταρ σου δεν ειναι σε καμια περιπτωση λυση...κι αυτοι που πραγματικα αξιζουν φαινονται. Γι'αυτους ισως ξεχασεις πως φοβασαι...

Besixdouze είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.