Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

Ζοριζομαι...




Πο πο πο ζοριζομαι αρκετα!

Σημερα η μερα ηταν λιγο-πολυ αποτυχια! (και συνεχιζει δηλαδη αφου θα μαι στη σχολη μεχρι τις 12´´00 το βραδυ).Ναι ξεχασα να κανω ενα refresh στη μνημα σας...Με το που γυρισα λοιπον απο Στρασβουργο (2.1) ξεκινησε αμεσως και ο αγωνας...διαβασματος!Καθημερινο προγραμμα? Ξυπνημα στις 7''00 το πρωι και σχολη στις 8''00,αντε το αργοτερο 8''30! (τελικη προσφορα)διαβασμα μεχρι τις 14''00,για να φαω τιποτα (απο βδομαδα που θα ναι αδειο το ψυγειο μου,αερα κοπανιστο) και στις 15''00 ξαααανα διαβασμα μεχρι τις 00''00...αντε να κανω κανενα διαλειμμα για κανενα τσιγαρο και αν! Κοντευω να το κοψω! Εδω και μπανιο που προλαβαινω να κανω ειναι θαυμα!(σοβαρολογω!)

Σημερα λοιπον, οπως ειπα η μερα ειναι ''πανα-αθλιοτατη'' αφου χθες γυρισα σπιτι και ανακατευομουν,ολα στριφογυρναγαν (σαν τις ασκησεις της μηχανικης με τις κυκλικες κινησεις)επεσα σα το τουβλο και κοιμηθηκα!Μεχρι εδω καλα,το ποτε ξυπνησα ειναι το θεμα!Ξυπνησα καλες 10''00 φτου!Και ξανα φτου μου! ''Ηλιθια,βληττο,τουβλο,salope,putain,merde...'' και παει λεγοντας,πηγα σχολη στις 11''00! Προσπαθησα να διαβασω τιποτις και κατα τις 14''00 πηγαμε με την Ι. σπιτι της,γιατι πεινουσαμε κι επειδη ομως εβρεχε πηραμε ποδηλατα,εγινα παπι! Φαγαμε, δεν μπορω να πω θεικο φαγητο' πατατες βραστες απο τα χερακια μου,τονο και καλαμποκι κονσερβουλας, και κατα τις 15''00 γυρισαμε σχολη και απο τοτε προσπαθω σαν...(οχι δεν το λεω)να λυσω ασκησεις αναλυσης...που οοοοσο κι αν διαβασω ο μαλακας ο Douchet θα βαλει τις αλυτες,μπα που να μην σωσει και βρει τον μεγενθυντικο του φακο...!-ναι κυκλοφορει με ενα τετοιο και οταν πας να του δειξεις ασκηση,τσουυυυπ να και ο μεγενθυντικος-

Ψυχραιμια...Περα απο αυτο ειμαι ακομα βρεγμενη,και παραλιγο να πεσω και απο την ταρατσα γιατι με τη βροχη γλυστρα και βρηκα τη μερα η καλη σου να φορεσω μπαλαρινες(βραβειο ανοιχτης παλαμης)Ναι καλα ακουσατε ταρατσα?Αφου τα Σαββατοκυριακα ειναι ανοιχτη μονο η βιβλιοθηκη και οπως ειναι φυσικο γεαματη!Ετσι, αμα καποιος δεν βρει χωρο παει στο κτιριο του τμηματος του, εμενα δεν με αρεσει το κτιριο μου που εξαλλου και αυτο γεματο ειναι, και παμε με την Ι. στο τμημα των περιβαλλοντολογων...κατι που δεν ειναι διολου απλο μιας και η καρτουλα μας δεν πιανει εκει και οι πορτουλες δεν ανοιγουν,αφηνουμε ανοιχτο παραθυρο το βραδυ της Παρασκευης και σκαρφαλωνουμε στη ταρατσα και μετα μπαιιιινουμε...(ιστοριες για αγριους ετσι?)

Οχι δειτε τι τραβαω για να διαβασω σαν ανθρωπος!

Δεν καταρρεω απλα μικρη μου waldorf,κοντευω να τρελαθω (παλι ρε παιδι μου, ακομα και τοσο μακρια που ειμαστε,ειμαστε στην ιδια φαση) και ολο αυτο θα διαρκεσει μεχρι τις 19.1. Απο μενα λοιπον, νεα απο τις 19.1 και μετα!

''παω λοιπον να κοιμηθω,
μηπως συμβει και ονειρευτω''

φιλιααααα
σταλιν!

9 σχόλια:

alterMode είπε...

Μόνο μην πείς ότι το κόλπο αυτό με την ταράτσα το κάνουνε και Ελβετοί... πραγματικά θα εκπλαγώ!!!!

Καλή σου δύναμη!Καλή-εξαιρετική μάλλον- συνέχεια στις σπουδές σου!

Χαίρομαι που σας βρήκα!!

//weez

gnostosagnostos είπε...

ριφιφι στην βιβλιοθηκη κανεις ???
ελεος!!!
καλο κουραγιο και υπομονη...

Sophia Kollia είπε...

Να σε ρωτήσω αν είναι έτσι συνέχεια η τώρα που έχεις εξεταστική?
Πρόσεχε καλέ μη κρυώσεις! Άσε τις μπαλαρίνες για την Άνοιξη!
Καλή βδομάδα!

Vangel Greko είπε...

Ψιτ ψιτ...

εσύ που υπογράφεις ως "στάλιν"...

για ηρέμησε λίγο γιατί κάνεις κακό σε σένα & άσε τις ανοιχτές παλάμες!!

Ψυχραιμία θέλει κι ας έχεις τρομερή πίεση...

Κάτι είπαμε για το ταβάνι και τη μουσική...

ΚΑΙ για το τσιγάρο...

άντε μπράβο πριν βάλω τις φωνές!! ;-)

Τα σέβη μου & καλή βδομάδα!!

amalthia είπε...

δοκίμασε να ονειρευτείς με τα μάτια ανοιχτά....έτσι για το γαμώτο!


Καλή Χρονιά κορίτσια!!

Amélie Melon είπε...

Αααχ τι να πω;; καλό κουράγιο!! όλα θα πάνε καλά... Καλή χρονιά και στις δυο σας κορίτσια!

Ανώνυμος είπε...

Και μετα σου λέει φοιτητικη ζωη

τς τς τς

Ενα δραμα ζειτε..

κουραγιο

Vipera Lebetina είπε...

Ειλικρινά υπομονή, τι στο καλό, όλα θα πάνε καλά!!
Να δεις που κάποια στιγμή θα αναπολείς αυτές τις στιγμές, θα διαβάζεις αυτές τις αναρτήσεις, και θα σου λείπουν! Θα δεις......!

Statler ή Waldorf είπε...

AlterMode: καλως ηρθες!!! Το κολπο αυτο μπορω να πω δεν υπαρχει περιπτωση να το κανει κανεις Ελβετος...αφου πανε σα τα ζα στο Rolex...ευχαριστω πολυ μακαρι να πανε οοολα καλα !

Γνωστε μιλεις πολυ! Σους! Ευχαριστω ομως για την υπομονη...την ευχη αυτη τη παιρνω :p

sofia: ευτυχως η αρχιτεκτονικη δεν ειναι ιδια με τα υπολοιπα τμηματα...θεωρειται το παιδικο τμημα...(δεν ειναι δικη μου αποψη αυτη, αλλα εδω ετσι τους λενε τους αρχιτεκτονες) οποτε δεν νομιζω να ζοριστει πολυ ο μικρος...μονο πολλα project θα χει!
Οσον αφορα τα υπολοιπα τμηματα,η εξεταστικη θεωρειται το ηρεμο κομματι της χρονιας αν εξαιρεσεις το αγχος για το examen κατα τ'αλλα μαθημα δεν εχουμε οποτε υποτιθεται ξυπνας οταν θες!
φιλια πολλα!

Vangel Greko: ειπαμε το ταβανι μετα την εξεταστικη...τωρα πολλες σοκολατες, διαβασμα, κιλα, αγχος, αυπνια ολα τα καλα μαζι!

amalthia: εισαι θεα στο χω πει? Ναι λοιπον εισαι! Μετα τις 19.1 θα το παλεψω!!!!

Αmelie Melon:Ευχαριστουμεεεε...Καλη χρονιααααα και σε σενααα! Υπομονη ναι , υπαρχει και κατι αλλο?

Coula: Bρε coula μου, φοιτητικη ζωη επαε δεν υπαρχει...ουτε και σε κανενα αλλο σοβαρο πανεπιστημιο στο εξωτερικο...διαβασμα και μονο διαβασμα...θεικο ετσι? Φιλιααα πολλα!

Vipera Lebetina: Να σαι καλα! Καποια στιγμη ε? Αντε να ρθει ομως!!!

σταλιν