Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

Καινουργιο...



ετος ερχεται ε? Δεεεεεεν ξερω τι να ευχηθω , ουτε τι να ζητησω...Φετος ειναι ολα τοσο διαφορετικα...Τοσα χρονια περνουσα Χριστουγεννα/παραμονη στη Κρητη με τους δικους μου...φετος ειμαι στη ξενιτια, οχι Λωζαννη,ειμαι Στρασβουργο στον κολλητο μου και θα τα περασουμε μαζι...(ειναι και ο ξαδερφος μου εδω και θα του κανουμε εκπληξη) χοχο

Καλα ειναι, μαλλον πολυ καλα...απλα απλα απλα ειμαι μακρια σου, μακρια απο την οικογενεια μου(που οσο κι αν με πρηζουν μου ελειψαν), μακρια απο τη Waldorf,μακρια απο τα στεκια μας...Μου ελειψαν οι κουραμπιεδες και τα μελομακαρουνα που εφτιαχνα με τη μαμα καθε χρονο,το τραπεζι της γιαγιας (μιαμ μιαμ) το τεραστιο δεντρο μας,το πανυπερτελεια στολισμενο σπιτακι μας,τα φωτακια στο δωματιο μου,η ανευρεση σπανιων και εξυπνων δωρων,η γκρινια της μανας ''πααααλι βγαινεις? Γιατι μυριζεις αλκοολ και τσιγαρο?'',το ασφυκρικα γεματο κεντρο του Ηρακλειου (τα νευρα μου τσιτωνουν στη σκεψη και μονο),να πηγαινω να παιρνω την waldorf απο τη δουλεια και να ψαχνουμε δωρα,η εξοδος της παραμονης ντυμενες στη τριχα,να γκρινιαζω για τις πλατφορμες (μια ζωη με κοβουν αλλα τις λατρευω ''τι ειναι ο πονος μπρος στην ομορφια?'') και ολα τα ευτραπελα...Καλο και το εξωτερικο αλλα σα το τοπο σου...τιποτααααα!

Μμμ, περα απο αυτα...μου αρεσει το Στρασβουργο το πα? Μου αρεσει γενικα η Γαλλια , θα θελα να ζησω στο Παρισακι καποια μερα...Σημερα λοιπον,φορεσα το μπερεδακι μου (μπηκα στο κλιμα) και το παιξα γαλλιδα,αφου τοσα γαλλικα ουτε στη σχολη δεν εχω μιλησει πλεον,''εβρισα'' ευγενικα την μεσιτρια του Γ. που το σπιτι εχει γεμισει υγρασια,διαβασα, πηγαμε να κανουμε διαφορα ψωνια για το τραπεζι που ετοιμαζουμε (πως σκατα λενε en francais τη σκονη γαρυφαλλου? merde!),και γενικα το πηρα αποφαση...bachelor a lausanne et apres master, phD en France...δαγκωτο!Οι ξενερωτοι ελβετοι δεν κουνουν δεν λαλουν τιποτα! ουφ πολυ νεκρα ρε παιδι μου!Ηρθα εδω και ενιωσα λιγο Ελλαδα, με νεους να χοροπηδουν, να φωναζουν, να ξεφαντωνουν, αι στο καλο!

Ενω Ελβετια, μη γελασεις δυνατα ενοχλεις , μη μιλας δυνατα ενοχλεις , μη διασκεδαζεις ενοχλεις, μη μη μη μη μη...για αυτο οποτε βγαινω με τους Ελληνες μου,που λεω, περναω τελεια, γιατι γελαμε δυνατα, μιλαμε δυνατα, τραγουδαμε δυνατα...και αδιαφορουμε για τα ηλιθια βλεμματα...-μεγαλη παρενθεση εκανα- Ελληνες ειμαστε καλε!

Επειδη πρεπει να παω να ετοιμαστωωωωωωω καλη χρονια σε ολους και ευχομαι να βρειτε αυτο που ψαχνετεεεεεε! :)

πι.ες. καλε τι οικονομικη κριση λετε ? Εγω την Πεμπτη βρηκα το αεροδρομιο της Γενευης γεματο ελληνες, πιο πολλοι και απο τους ελβετους...πως φαινονται ομως οι μαλακες οι νεοπλουτοι ελληνες...ποπο μακρια!

καληηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη χρονιαααααααααααααααααααααααααααα
σταλιν

8 σχόλια:

gnostosagnostos είπε...

καλη χρονια να εχεις μικρη:P

Statler ή Waldorf είπε...

χιχι σε προλαβααααααα! ;) κι εσυ...ευχομαι μπολικους καφεδες και καλα μυαλα...!

σταλιν

Vangel Greko είπε...

Καλέ αυτό ήταν ανάρτηση ή λαβύρινθος;

Πυξίδα έβγαλα για να μη χαθώ!!

Κατά τα λοιπά, ζηλεύω που πέρασες πρωτοχρονιά στο Στρασβούργο!!

Και επιπλέον πόσο συμφωνώ στο "πως φαινονται ομως οι μαλακες οι νεοπλουτοι ελληνες...ποπο μακρια!"

Αλλά βρε αστέρι βάλε και κάνα τόνο τόσο πεινούσες; :-Ρ :-Ρ

Τέλος, το 2011 να σου φέρει δημιουργία, χαμόγελο, υγεία, υπομονή, αισιοδοξία, χαμόγελο & αγάπη για όλους όσους είναι γύρω σου & σ'εκτιμούν με πράξεις!!

Την Καλημέρα μου!!

Ανώνυμος είπε...

Καλή χρονιά με υγεία και αγάπη!

φιλια πολλα

Sophia Kollia είπε...

Μια χαρά τα νέα σου!! Να τα πετύχεις όλα όσα θές!
Να σου πω κάτι..αυτά που γράφεις για την Ελβετία είναι υπέροχα! Όλα τα ΜΗ εννοώ! Λες και έχεις βάλει όλους να σου προσέχουν το παιδί να μη!!
χχα..χα..πλάκα κάνω!!!
Και πάλι καλή χρονιά!!

Γαμάει και Δέρνει είπε...

Καλή χρονιά μικρό μου. Και του χρόνου όπου και όπως θες εσύ!

Statler ή Waldorf είπε...

Vangel Greko: δεν μπορουσα να βαλω τονουυυς...δεν ημουν στο λαπι τοπι μου και αυτο που χρησιμοποιουσα ειχε ubuntu λιαχ! Αλλα ας ειναι γιατι τα εβαλε ο αντρας...Χρονιααααα Πολλααααα και Καλη Χρονιααα λοιπον!

Coula: Χρονιααα Πολλαααα! Φιλιαααα πολλαααααα :p

Sofia: ευχαριστωωωω...καλη χρονια και καλη δυναμη

Γαμαει και Δερνει: Ευχαριστωωωωωωωωωωωω και εσυ να περνας καλα και ασεεε καλε τη σιωπηηηη :p φιλια πολλα

σταλιν

Vipera Lebetina είπε...

Καλή χρονιά, οτιδήποτε επιθυμείς ελπίζω να το βρεις στο δρόμο σου! Να περνάς πάντα καλά και ελπίζω στο μέλλον να μετακομίσεις και στο Παρίσι!