Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

χαμένη…

 

Η αλήθεια είναι ότι έχω καιρό να γράψω…μού λείψε! Όπως είπα όμως  και στην προηγούμενη ανάρτηση τρέχω! Οι ώρες διαβάσματός μου έχουν διπλασιαστεί, ο καπνός μου τελειώνει μέσα σε 3,5 μέρες από τις 7 που τέλειωνε παλιά και ο γαλλικός πλέον καταλαμβάνει περισσότερο χώρο στον οργανισμό μου από ότι το οξυγόνο..κι όμως, δεν με πειράζει, ειλικρινά το απολαμβάνω τόσο που τρέχω και δεν φτάνω!

Ο καλός μου έφυγε…και προσπαθώ να μην σκέπτομαι το μικρό κενό που έχει αφήσει, γιατί μαντέψτε? Δεν έχω χρόνο ! Γυρνώ σπίτι και μου λείπει τόσο που δεν τον βρίσκω ξαπλωμένο στο κρεβάτι με το πανυπερτελειο χαμόγελο του! Να ξύπναω και να μου έχει φτιάξει καφέ και στριμμένο τσιγαράκι :) να πηγαίνουμε βόλτες στη βροχερή Λωζάννη και να νιώθω επιτέλους πραγματικά χαρούμενη…ΣΤΟΠ όμως γιατί θα χρειαστώ prozak …

Γενικά, όμως είμαι καλά…έχω και 2 test-ακια την ερχόμενη εβδομάδα βιολογία και προγραμματισμό…Επίσης, έρχεται η waldorf, κάτι που με κάνει να πετώ από χαρά γιατί ξέρω ότι θα με βάλει σε τάξη ψυχολογικά (όπως πάντα κάνει) και να της δείξω επιτέλους όλα όσα θέλω να μοιραστώ μαζί της, τον άνθρωπο μου…Εχουμε να μιλήσουμε σαν άνθρωποι ένα μήνα…τρέχει και τρέχω…!

Βασικά, εγώ φταίω που έχουμε ‘’ψιλό-χαθεί’’ γιατί γυρνώ μετά από εννέα ώρες μάθημα και είμαι τόσο χώμα που δεν έχω όρεξη να μιλήσω σε κανένα…ακόμα και οι δικοί μου που με παίρνουν με το ζόρι τους μίλαω, δεν μπορώ…σαν να θέλω να απομονώνομαι από όλους και από όλα, μπας και νιώσω λίγο γιατί έχω μουδιάσει για τα καλά το μυαλό μου μην τολμήσω και κάνω καμία βλακεία γιατί δεν με παίρνει, φέτος είπαμε σχολή μόνο σχολή!

Γενικά, δεν έχω απολύτως κανένα μα κανένα νέο :)

 

 

φιλιά,

Στάλιν

8 σχόλια:

Jerry Jedelou είπε...

Εγώ καλά τα ακούω τα πράγματα πάντως..
Επίσης παρατηρώ στο γράψιμό σου ένα κορίτσι που πλουταίνει σε εμπειρίες και αυτό αντανακλάται στον τρόπο που αποτυπώνεις τις σκέψεις σου..
Στο "μεγάλωμα" αποδίδεται συχνά αρνητική χροιά- κανείς δεν θέλει, λέει, να μεγαλώσει.
Η πορεία προς τον εαυτό μας όμως είναι πάντα κάτι που κερδίζεται με κόπο και δε νομίζω ότι θα βρεθεί κάποιος να την απαρνηθεί..

Αφιερωμένο:
http://www.youtube.com/watch?v=fdsg0FbLnMM

Marouli είπε...

Καλημερα Σταλινακι μου!

Μια χαρα νεα μας ειπες και χαρηκα που ακουσα κατι απο εσενα :))

Αντε θα ερθει και η φιλεναδα :))

Να προσεχεις και οσο για την ''απομονωση'' νομιζω ειναι το καλυτερο αυτη την περιοδο γιατι κανεις οτι θελεις και αυτο εχει σημασια..

Μαρουλοφιλακια!

Statler ή Waldorf είπε...

εκεί προς το τέλος χαμογέλασα.ανυπομονώ να σε βάλω σε "τάξη"!(μ'αρέσει πολύ!)και ανυπομονώ να μοιραστώ μαζί σου τα μέρη σου,το χώρο σου κι όλα αυτά που με κόπο απόκτησες και τώρα έχεις τη χαρά να τα νιώθεις σπίτι σου!

@Jerry Jedelou
θα συμφωνήσω μαζί σου για το "μεγάλωμα".είναι ωραία να νιώθεις πως τα πράγματα αλλάζουν ειδικά όταν είσαι εσύ που τα αλλάζεις!¨)

waldorf

Lorel είπε...

χα, εικόνες της καθημερινότητας μου αποτυπωμένες στο μπλογκ σας!
πολύ τρέξιμο ρε παιδί μου!
οι επισκέψεις πάντως είναι ανάσα ζωης πραγματικά! η κολλητή μου έχει περάσει μακριααααα και θα πάω και γω να τη δω σε κανα μήνα και χαιρομαι τοοοοοσο πολύ!
να στε πάντα αγαπημένες παρά την απόσταση! εμεις προσπαθουμε τουλάχιστον!
φιλιά!

Λόλα είπε...

Και μονο που το διαβασα αγχωθηκα και κουραστηκα.. :S
Υπομονη κοπελα μου..
Αντε και οπου να'ναι ερχεται και η κολλητη σου, μετα να δεις για ποσο γρηγορα θα φτασουν και τα Χριστουγεννα!

Φιλακια πολλα πολλα! :)

Γαμάει και Δέρνει είπε...

Αφού είναι να χάνεσαι για καλό...ε να χάνεσαι συχνότερα!

Καλημέρα

Ανώνυμος είπε...

Κάνε τις δουλειές σου όπως πρέπει, εμεις εδώ ειμαστε!

Καλή δύναμη με τα τρεξιματα σου!

Statler ή Waldorf είπε...

Jerry Jedelou:
''Η πορεία προς τον εαυτό μας όμως είναι πάντα κάτι που κερδίζεται με κόπο και δε νομίζω ότι θα βρεθεί κάποιος να την απαρνηθεί...'' οντως ειναι κατι που με χαροποιει ιδιαιτερως...και μου δινει κουραγιο να συνεχισω την προσπαθεια μου! Οσο για το τραγουδακι ευχαριστω πολυ πολυ!

Marouli:
Τσαααα! Ναι ναι τρεχω τρεχω...νααααα σαι καλαααα...μουτς μουτς!

Statler & Waldorf :
θα σε κανονισω τωρα που θα ρθεις...δεν εχω να πω κατι παραπανω!!! :p

Lorel :
καλη δυναμη και σε σας λοιπον...! Ελπιζω να περασετε και εσεις τελεια οπως και εμεις ;) ασε παντως τραγικα πολυ τρεξιμο

Λολα :
και που ερχονται τα Χριστουγεννα? Δεν εχει Ελλαδα φετος στο προγραμμα...να το ξαναπω? Δεν προλαβαινω...εχω νωρις νωρις εξεταστικη και κλεινουμε 24.12 οποτεεεε...αχ βαχ...

Γαμαει και δερνει :
εεε, θα χανομαι θα χανομαι...ελπιζω του χρονου να μαι πιο χαλαρα...

coulaaaaa :
ναααα σαι καλα μικρη...ευχαριστωωωω και να ξερεις οτι χαιρομαι πολυ πολυ που ειστε εδω ;) ευχαριστω για ολα!

σταλιν